Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 6-01-2003 Persberichten district Eemland zuid, 09.10 uur

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op zondag 5 januari omstreeks 17.45 uur heeft de politie een 54-jarige man uit Amersfoort aangehouden voor rijden onder invloed.

De politie hield de man tijdens een controle aan en verzocht hem mee te werken aan een blaastest. Deze wees uit dat de man teveel had gedronken. De man werd aangehouden en een ademanalyse op het bureau wees uit dat hij 465 Ug/l ( 1,10 promille) in zijn lichaam had. De man kreeg een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal.

Dief aangehouden

AMERSFOORT- Op zondagavond 5 januari omstreeks 19.00 uur heeft de politie een 33-jarige man uit Amersfoort aangehouden voor het inbreken in een bedrijf aan de Zuidsingel.

Omstreeks 19.00 uur kreeg de politie een melding van getuigen die twee harde klappen hadden gehoord in het gebouw. Ter plaatse werd duidelijk dat de verdachte nog in het gebouw aanwezig was. De politie heeft onmiddellijk het gebouw omsingeld. Op een gegeven moment liet de verdachte zich op het dak zien en is hij op verzoek van de politie naar beneden geklommen en aangehouden. De man is overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verder verhoor.