FENIT

Project Nieuwe Netwerkvoorzieningen

18-12-2002 Rijkswaterstaat gaat de technische en economische haalbaarheid van nieuwe, toekomst vaste netwerkvoorzieningen onderzoeken. Zij wil graag met verschillende partijen van gedachten wisselen over dit onderwerp via de speciale website.

Het project Nieuwe Netwerkvoorzieningen heeft tot doel `het realiseren van effectieve en efficiënte netwerkvoorzieningen, die gebruikt kunnen worden door geheel Verkeer en Waterstaat vanaf 2005'. Vooruitlopend op een Europese aanbesteding, die waarschijnlijk in het 2e kwartaal 2003 zal starten, is door Rijkswaterstaat een marktverkenningfase ingezet, met als doel een wederzijdse en volledig open oriëntatie van de mogelijkheden te creëren, opdat uiteindelijk een bestek op de markt gezet kan worden, waarin technisch en economisch realiseerbare eisen en wensen zijn verwoord.

Rijkswaterstaat wil graag met geïnteresseerde partijen van gedachten wisselen, maar zal daarbij zeer zorgvuldig omgaan met de Europese en Nederlandse regelgeving voor aanbestedingen. Dit betekent dat garanties worden afgegeven met betrekking tot vertrouwelijkheid en anonimiteit van de ontvangen informatie, openbaarheid, transparantie en objectiviteit van het te volgen proces.
Om dit te bereiken heeft Rijkswaterstaat gekozen voor het opzetten van de website www.nnvplaza.nl Dit is de enige bron waar geïnteresseerden tot aan het moment van publicatie van de Europese aanbesteding terecht kunnen voor nadere informatie over dit project. Daarbuiten zal op een enkele wijze met derden op individuele basis over het project worden gecommuniceerd.
Voor meer informatie zie de website: www.nnvplaza.nl

copyright FENIT 2003