KELLY SERVICES NEDERLAND

Wereldleider voor wetenschappelijk personeel start in Nederland

Amsterdam, 6 januari 2003. Kelly Scientific Resources, Europas grootste leverancier van wetenschappelijk personeel, heeft zijn eerste kantoor in Nederland geopend. Het kantoor in Amsterdam schaart zich in de lange rij andere filialen van Kelly Scientific in Ierland, Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, België, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Puerto Rico, De Verenigde Staten, Australië en Canada die diensten leveren aan de wetenschappelijke sector in Europa.

We zijn zeer verheugd over de lancering in Nederland. Nederland is een land waarin de farmaceutische industrie een zeer snelle groei doormaakt en waar we ook een aantal grote internationale klanten met belangrijke activiteiten hebben, aldus Josee Paradis; Senior Director of Operations in Europa. Ons succes is gebaseerd op onze flexibele personeelsoplossingen, waarmee we snel en op een rendabele manier kunnen inspelen op de behoeften van onze cliënten. Nederland kent op wetenschappelijk gebied bovendien een van de hoogste academische standaarden, zodat we over een bestand met zeer goed gekwalificeerde kandidaten kunnen beschikken.

Over Kelly Scientific Resources
Kelly Scientific is het grootste en snelstgroeiende bedrijf dat zich wereldwijd richt op het werven en selecteren van wetenschappelijke professionals. Het heeft over de gehele wereld ruim 5000 wetenschappers aan het werk in ruim 100 locaties verspreid over 13 landen. De kern van de innovatieve personeelsoplossingen van Kelly Scientific bestaat uit het verschaffen van gekwalificeerd en gescreend personeel voor tijdelijke functies, projectfuncties en functies met een vast dienstverband in uiteenlopende sectoren, waaronder biotechnologie, biomedisch, chemie, consumentenproducten, cosmetica, milieu, voedingswetenschappen, medische/klinische wetenschappen, drugs discovery en petrochemie. Daarnaast biedt Kelly Scientific Resources het Kelly Science Learning Center, een studiecentrum dat online cursussen aanbiedt op het gebied van wetenschap en management. Bezoek www.sciencelearning.com voor meer informatie.

Over Kelly Services
Kelly Services, Inc. (NASDAQ: KELYA, KELYB) is een Fortune 500-bedrijf gevestigd in Troy (Michigan, VS) dat gespecialiseerd is in het leveren van totaaloplossingen op HR-gebied: zo biedt Kelly Services oplossingen voor tijdelijk personeel, vast personeel en de mogelijkheid van inhouse vestigingen. Met meer dan 2.300 eigen kantoren in 28 landen plaatst Kelly bij haar klanten jaarlijks 700.000 werknemers met diverse vaardigheden, o.a. op het vlak van kantoorservices, call center services, accountancy, engineering, informatietechnologie, juridische aangelegenheden, wetenschap, marketing, industrie, onderwijs en gezondheidszorg. De omzet bedroeg in 2001 USD 4,3 miljard. Breng ons een bezoek op www.kellyservices.com.


---
CONTACTPERSOON VOOR MEDIA:
Mirjam de Munnik
Tel. 070 426 28 00
E-mail mirjam_de_munnik@kelly.nl


06 jan 03 13:14