Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 6 januari 2003

Hoofdwond na val met fiets

TILBURG - Een 46-jarige Tilburger liep gistermiddag om kwart over vijf een hoofdwond op toen hij met zijn dochtertje, dat voor op de stang van de fiets zat ten val kwam. Vermoedelijk is het dochtertje van de man met haar voet tussen de spaken van het voorwiel gekomen waardoor de fiets van de Tilburger over de kop sloeg en de man met zijn hoofd op de weg terecht kwam. Hij liep hierbij een hoofdwond op en de GGD heeft de man voor behandeling overgebracht naar het St. Elisabethziekenhuis.

Treinpassagier aangehouden voor bedreiging conducteur

TILBURG - Gisteravond om vijf over elf hebben agenten in het Centraal Station aan de Spoorlaan een 21-jarige man uit Ommen aangehouden De man zat zonder geldig plaatsbewijs in de trein en als de conducteur bij controle de man zegt dat hij nog 10 euro moet betalen bedreigt de treinpassagier de conducteur.

Aanhoudingen voor bedreiging en mishandeling

TILBURG - Vannacht om halfdrie hebben agenten aan de Europalaan een 48-jarife vrouw en een 20-jarige man aangehouden. Zij, moeder en zoon, worden verdacht van de bedreiging en de mishandeling van een 18-jarige vrouw, de dochter en zus. Het slachtoffer had zich twee uur verschanst in de badkamer om verdere mishandeling te voorkomen,

Autobrand

TILBURG - Vannacht om halfvier brandde aan de Salesianenstraat de auto van een 52-jarige Tilburger helemaal uit. Door de vuurzee die ontstond raakten ook de auto`s van een 57- en een 79-jarige Tilburger beschadigd. De Tilburgse brandweer bluste de autobrand.

Sneeuwval helpt agenten een handje

TILBURG - Vannacht om kwart over vier hebben agenten in de tuin van een woning aan de Hooistraat een 35-jarige man, die zonder vaste woon- of verblijfplaats is, aangehouden. Dat gebeurde na de melding dat men probeerde in te breken in een woning aan de Meelstraat. En, wanneer de grond met sneeuw bedekt is helpt moeder natuur de politie een handje want door het volgen van het spoor in de sneeuw kwamen de agenten bij de man terecht.

Bron: Carel Bouman