---
Software-integratie van BMC Software ontvangt PeopleSoft®-certificaat

---

Nieuwegein, 06/01/2003

BMC Software, Inc., leider in enterprise systeembeheer, heeft het PeopleSoft AppConnect Versie 8.0 certificaat toegekend gekregen voor de integratie binnen enterprise managementoplossing PATROL® voor PeopleSoft. Met optimaal presterende applicaties in een heterogene omgeving kunnen klanten nu meer waarde realiseren.

PATROL voor PeopleSoft biedt een oplossing voor geautomatiseerd centraal beheer en systeembewaking, waarbij systeembeheerders op problemen gewezen worden voordat gebruikers er hinder van ondervinden. Systeembeheerders hebben tevens gemakkelijk toegang tot deze opslagplaats van systeemkennis, zonder dat zij over extra technische expertise hoeven te beschikken. PATROL voor PeopleSoft integreert naadloos met andere PATROL-producten van BMC Software om een compleet, end-to-end beheersysteem voor PeopleSoft-omgevingen te bieden.

"BMC Software's inzet om de integratie van PATROL voor PeopleSoft te laten certificeren, biedt onze gezamenlijke klanten de mogelijkheid om meer te halen uit hun investering in PeopleSoft," zegt Paola Lubet, VP of Technology Marketing van PeopleSoft. "BMC streeft ernaar oplossingen te ontwikkelen die hoge beschikbaarheid en performance leveren, daar waar onze klanten dat het meest nodig hebben."

---
END

---
Over BMC Software
BMC Software is leider op het gebied van enterprise systeembeheer. De onderneming helpt klanten pro-actief bij het verbeteren van de service, het verlagen van kosten en het realiseren van toegevoegde waarde op basis van haar Assuring Business Availability®-concept. De oplossingen van BMC Software omvatten bedrijfssystemen, applicaties en databases. BMC Software is opgericht in 1980, heeft wereldwijd vestigingen, is één van de S&P 500-bedrijven en realiseerde in het boekjaar 2002 een omzet van ongeveer $1,3 miljard. Bezoek voor meer informatie de website van BMC Software: www.bmc.com/netherlands.
Voor redactionele informatie:
BMC Software B.V.
Hanneke Oudshoorn

+31 30 608 5500
Hanneke_Oudshoorn@bmc.com
NewsEngine PR Nederland
Ineke Tiesinga

+31 20 567 21 70
ineke.tiesinga@newsenginepr.com
Ref.:BMC0006-1079EA