Ingezonden persbericht

PERSINFORMATIE

10DE WEBSITE VAN CITYSUPPORT IN DE LUCHT

NIEUW: WWW.ROME.NL

Amsterdam, 6 januari 2003

CitySupport, internetspecialist op het gebied van steden-websites, heeft begin januari www.rome.nl gelanceerd met actuele reistips, aanbiedingen, plattegronden en andere extra's zoals een live Rome-webcam. De site is tot stand gekomen met medewerking van het Italiaanse Verkeersbureau en verschillende regionale verkeersbureaus in Italië. www.rome.nl is de tiende achtereenvolgende website, die door CitySupport is geproduceerd.

www.rome.nl is hét trefpunt voor iedereen die een reis naar Rome wil boeken of reeds geboekt heeft - kort of lang, zakelijk of privé. De site is onderverdeeld in diverse rubrieken, van toerisme en uitgaan tot zakelijk. Naast voordelige reisaanbiedingen staan ook openingstijden van winkels, musea en bezienswaardigheden vermeld. De rubriek 'zakelijk' geeft managementinformatie over belasting, export en gedragscodes voor zaken doen met 'Romeinen'. Ook zijn er handige buttons als 'weer', 'plattegronden' en 'nieuws'.

Naast uitgebreide informatie over de stad biedt www.rome.nl ook online boekingsmogelijkheden: "Op het moment dat de website bezoeker de stad niet meer virtueel maar in werkelijkheid wil gaan ontdekken, kan deze direct online zijn reis boeken. In samenwerking met partners als Sunair bieden wij regelmatig voordelige reisaanbiedingen. Dat maakt de website nóg functioneler", aldus Frank Klein van Rome.nl-ontwikkelaar CitySupport.

Het concept van CitySupport is gebaseerd op informatievoorziening enerzijds en de verkoop van reisgerelateerde producten anderzijds. CitySupport treedt hierbij uitsluitend op als intermediair. CitySupport is een initiatief van AddMissions B.V. en 3rd Millennium. Deze bedrijven bundelen hun krachten op het gebied van grafisch ontwerp, content management, techniek en internet marketing.

De websites van CitySupport worden met gemiddeld 2.000 bezoekers per dag goed bezocht. Het betreft tot nu toe websites van de steden Parijs, Londen, Brussel, Berlijn, Praag, Kopenhagen, Oslo, Stockholm en Helsinki. Voor 2003 staan naast www.rome.nl ook www.wenen.nl en www.madrid.nl in de planning.



Ingezonden persbericht