Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 6-01-2003 Persberichten district Aa & Dommel

OVERLASTVEROORZAKER AANGEHOUDEN, Boxtel

In zijn woning aan de St. Willibrordstraat in Boxtel is zondagavond een 30-jarige man aangehouden. Hij veroorzaakte in een dronken bui veel overlast voor de buurt. Hij stond op straat te schreeuwen hetgeen veel bekijks uit de omgeving opleverde. Toen hij de politie in de gaten kreeg is hij zijn woning binnen gegaan. Op aanbellen deed de man niet meer open Via het door de bewoner zelf vernielde raam van de voordeur is de politie naar binnen gegaan waar de bewoner is aangehouden. Hij verleende geen enkele medewerking en moest de woning uit gedragen worden. Hij is ingesloten in een politiecel in den Bosch.

ALCOHOL IN HET VERKEER, Sint Oedenrode

Zondagavond is proces-verbaal opgemaakt tegen een 36-jarige automobilist uit Sint Oedenrode. De man reed onder invloed van alcoholhoudende drank over de Rijckevorsel van Kessellaan in zijn woonplaats. Bij de ademtest op het politiebureau bleek hij zoveel gedronken te hebben dat zijn rijbewijs is ingevorderd.

INBRAAK, Sint Michielsgestel

In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in een winkel aan het Petrus Dondersplein in Sint Michielsgestel. Van de toegangsdeur is een ruit geforceerd. Uit de winkel is een grote hoeveelheid rookwaren weggenomen.