Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 6-01-2003 2e persbericht van maandag 6 januari 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Inbraak in school
Het afgelopen weekeinde is ingebroken in een schoolgebouw aan de Von Flotowlaan. Met een steen is een raam ingegooid. Uit het gebouw werd een computer met toebehoren weggehaald.

Veldhoven: Vrouw aangerand
Een vrouw van 21 uit Veldhoven is maandagochtend rond 7.15 uur aangerand op De Dreef. Toen de vrouw naar een bushalte liep, werd zij van achteren beetgepakt door een man. Hij sloeg een arm om de vrouw heen en pakte haar met zijn andere hand bij haar billen. De vrouw draaide zich weg, gleed uit, en begon hard te gillen. De man is er vervolgens vandoor gegaan.

Son: Inbraak in bedrijf
Bij een bedrijf aan de straat 5000 is het afgelopen weekeinde ingebroken. Daarbij zijn twee laptops weggehaald. Het is nog onduidelijk hoe het bedrijf is betreden.

Best: Ingebroken in winkel
Het afgelopen weekeinde is ingebroken in een winkel aan de Boterhoek. De achterdeur van de zaak is opengebroken. Er werden onder meer een snijmachine, een inpakmachine en een waterstofzuiger meegenomen.

Deurne: Inbraak in gebouw
Bij een inbraak in een gebouw aan de Helmondseweg zijn een computerscherm en ongeveer 60 euro aan contant geld weggenomen. Dat is het afgelopen weekeinde gebeurd. De voordeur van het pand werd opengebroken.