Apple Benelux

Apple neemt deel aan Macworld San Francisco 2003

Bunnik/Brussel, 7 november 2002 - IDG World Expo en Apple bevestigden vandaag dat Apple zal deelnemen aan de Macworld Conference & Expo 2003, die van 6 tot en met 10 januari 2003 wordt gehouden in het Moscone Center in San Francisco.

Steve Jobs, CEO van Apple, zal Macworld San Francisco 2003 openen met een keynotespeech op dinsdag 7 januari 2003 om 9.00 uur lokale tijd. Tevens zal Philip Schiller, senior vice president Worldwide Product Marketing van Apple, op woensdag 8 januari om 9.30 uur lokale tijd een presentatie geven over de kracht van Mac OS X.

"Wij zijn uiteraard van de partij en zullen er alles aan doen om van Macworld San Francisco een succes te maken voor iedereen", aldus Steve Jobs, CEO van Apple.

"We zijn zeer verheugd dat Apple zo enthousiast deelneemt aan Macworld San Francisco 2003 en we hopen opnieuw een recordaantal bezoekers te trekken", aldus Charlie Greco, directeur en CEO van IDG World Expo.

Apple en IDG zijn nog in overleg over de deelname van Apple aan Macworld New York in 2003.

Op de website van Macworld Conference & Expo
(http://www.macworldexpo.com) vindt u meer informatie over het evenement en kunt u zich aanmelden als bezoeker of exposant.

Macworld Conference & Expo
Macworld Conference & Expo is een concept dat eigendom is van het Amerikaanse IDF World Expo. De Macworld Conference & Expo die door het bedrijf wordt georganiseerd, is het grootste Macintosh evenement ter wereld. Tijdens Macworld Conference & Expo worden producten en diensten getoond voor professionele gebruikers die zich bezighouden met mediaproductie en de ontwikkeling van creatief materiaal voor zakelijke toepassingen en de consumentenmarkt, en voor gebruikers die thuis met een Mac werken. Macworld Conference & Expo is hét evenement voor Mac-gebruikers uit de creatieve sector, het onderwijs, de amusementswereld, softwareontwikkelaars, internetbedrijven en kleine tot middelgrote bedrijven. Macworld Conference & Expo biedt zowel professionele gebruikers als consumenten de mogelijkheid om kennis te maken met de laatste ontwikkelingen en de nieuwste producten op de markt. Voor meer informatie raadpleegt u de Macworld-website op http://www.macworldexpo.com.

©2002 Apple Computer, Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, Mac, Mac OS, Macintosh, Power Mac, Xserve, Quartz, QuickTime, Finder, Sherlock, Rendezvous, Velocity Engine, iMovie, iPhoto, iTunes, SuperDrive, Apple Store en AirPort zijn handelsmerken van Apple. Andere bedrijfs- of productnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.


***

Apple
Apple gaf in de jaren '70 het startschot voor de personal-computerrevolutie met de Apple II en vond in de jaren '80 de personal computer opnieuw uit met de Macintosh. Apple staat nu opnieuw achter zijn oorspronkelijke missie: de beste producten leveren op het gebied van personal computers aan studenten, docenten, ontwerpers, grafici en consumenten over de hele wereld, door middel van innovatieve programmatuur, apparatuur en Internet-producten.

Websites van Apple: Voor informatie over Apple: http://www.apple.com Voor informatie over Apple Nederland: http://www.apple.com/nl Voor persberichten van Apple Benelux: http://www.apple.com/nl/pr