Gemeente Duiven


Nieuwsberichten

24-12-2002

Commissievergaderingen

Raadscommissie Bestuur

COMMISSIEVERGADERINGEN

De komende periode staan weer vergaderingen van de raadscommissies gepland. Hieronder kunt u kennisnemen van de verschillende data, aanvangstijden en onderwerpen die op de diverse agenda's staan. De vergaderingen worden gehouden in het gemeentehuis Duiven en zijn openbaar.

Voorafgaand aan de behandeling van de agendapunten is er gelegenheid voor het publiek om vragen te stellen over dit onderwerp. Mocht u van deze gelegenheid gebruik willen maken, dan dient u dit bij aanvang van de vergadering te melden. De voorzitter zal bij aanvang van de vergadering vragen wie van het spreekrecht gebruik wil maken.

In het kader van de bestuurlijke vernieuwing kunnen burgers ook meediscussiƫren in de vergadering van een commissie. Indien u daarvan gebruik wil maken dient u zich uiterlijk tot 3 dagen voor aanvang van de commissie aan te melden bij de voorzitter of secretaris van de betreffende commissie. Tevens dient u aan te geven bij welk agendapunt u aan de discussie wilt deelnemen. Groepen van belanghebbenden die willen meevergaderen dienen een vertegenwoordiger als woordvoerder aan te wijzen.

RAADSCOMMISSIE BESTUUR
voorzitter: K.H.J.M. Schols
secretaris: dhr. S. Huiberts


De commissievergadering Bestuur van 6 januari gaat niet door.
Deze is verplaatst naar 25 februari 2003.