Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

10% VROEGBOEK KORTING...
MET STELLA SOLARIS VAN IJMUIDEN NAAR
DE NOORSE FJORDEN OF DE OOSTZEE

IJmuiden, 7 januari 2003

DFDS Seaways, de cruiseferry maatschappij tussen IJmuiden en Newcastle, heeft samen met Royal Olympic Cruises (ROC) een nieuwe cruisebrochure uitgebracht met het 3-sterren cruiseschip Stella Solaris. De brochure is verkrijgbaar via het reisburo en tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht bij stand 59 van DFDS Seaways in hal 2C.

Stella Solaris

Het cruiseschip van ROC biedt een hoog service niveau ­ voor 620 passagiers aan boord zijn maar liefst 320 bemanningsleden beschikbaar! Met 250 tweepersoons buiten- en 79 binnenhutten, casino, sfeervol restaurant, zwembad met healthcenter, theater en bibliotheek is de Stella Solaris een echte klassieker. Sinds de zestiger jaren heeft het relatief kleine, intieme schip alle wereldzeeën bevaren. Stella Solaris wordt, na een positioneringscruise, die op 15 mei vanuit Piraeus vertrekt, op 2 juni in IJmuiden verwacht.

10 en 11-daagse cruisevakanties naar de Fjorden en de Oostzee

Vanaf IJmuiden worden 11-daagse cruises naar de Oostzee ­ o.a. Gdansk, St. Petersburg, Helsinki, Stockholm en Kopenhagen ­ georganiseerd, te boeken vanaf ¤ 1187,-. 10-daagse cruises naar de Noorse Fjorden ­ o.a. Bergen, Geiranger, Trondheim en Stavanger ­ zijn te boeken vanaf ¤ 1079,-. In totaal worden 5 cruises naar de Fjorden en 5 cruises naar de Oostzee aangeboden, waarna het schip op 15 september ­ de start van een unieke 14-daagse cruise ­weer terugvaart naar Piraeus.

Bij boekingen tot 90 dagen voor vertrek geldt een vroegboekkorting van 10% op de totale reissom (m.u.v. excursies en verzekeringen). Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en reserveringen surfen naar www.dfdsseaways.nl. Via de button "Vakantiereizen" is informatie beschikbaar over Stella Solaris, cruise-programma's, prijzen en excursiemogelijkheden.

De Stella Solaris brochure is verkrijgbaar tijdens de Vakantiebeurs Utrecht van 7 t/m 11 januari 2003 in hal 2C bij de DFDS Seaways stand, nummer 59 of aan te vragen via 0255 534546.

DFDS Seaways, de ferrymaatschappij tussen IJmuiden en Newcastle (Noord-Engeland) is met acht passagiersschepen marktleider van ferry-verbindingen op de Noordzee. In 1995 startte DFDS Seaways met de route van IJmuiden naar Newcastle en vervoerde 69.000 passagiers. In 2002 heeft de rederij de magische grens van een half miljoen passagiers overschreden. DFDS Seaways verzorgt een groot deel van de marketing en de verkoop van de cruises van Royal Olympic Cruises met Stella Solaris.