Productschap Wijn

Nieuws

Alliance Hennessy Gastvrijheidsprijs kiest voor Anneke Tot-PR

P E R S B E R I C H T

Rotterdam, 6 januari 2003

Met ingang van 2003 heeft de organisatie van de Alliance Hennessy Gastvrijheidsprijs de PR activiteiten rond dit concours ondergebracht bij Anneke TOT- PR in Rotterdam. Het bureau zal verantwoordelijk zijn voor de perscontacten en tekstcreatie.

Anneke TOT-PR is een communicatie- en PR bureau met hoofdzakelijk klanten in de food- en drankensector, zowel uit Nederland als uit het buitenland. Voor deze klanten organiseert het bureau een groot aantal activiteiten ter promotie van hun producten op de Nederlandse en Belgische markt.

De Alliance Hennessy Gastvrijheidsprijs viert in 2003 haar vijfjarig jubileum. De zeven belangrijkste restaurant allianties in culinair Nederland werken mee aan dit initiatief, waarbij de gastvrouw of gastheer van het jaar wordt verkozen.

De Alliance Hennessy Gastvrijheidsprijs is in het leven geroepen om het vak van de gastvrouw en gastheer meer in de schijnwerpers te zetten, ter bevordering van kundig, vriendelijk en enthousiast gastheerschap. Naast een uitstekende keuken is de benadering van de bediening immers minstens zo belangrijk.