Ingezonden persbericht



In short

Van 7 t/m 12 januari vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakantiebeurs plaats. Met stands van onder andere DFDS Seaways, Garuda Indonesia, Bex Reizen, Hampshire Hotels en Suriname.

Suriname in the picture! Het programma Fly Away van de EO staat op 15 januari vanaf 19:30 in het teken van het natuurschoon van Suriname. Yorin Travel zendt op 19 januari 2003 om 20:00 een programma uit over het binnenland van Suriname.

CitySupport, een initiatief van Addmissions BV, lanceerde begin januari hun tiende website: www.rome.nl. Op deze site kan men de best geprijsde tickets, hotelaanbiedingen en attracties opzoeken, of alvast een kijkje in de stad nemen met de webcam! Bel voor meer informatie tijdens de Vakantiebeurs: 06 24 52 55 40.

De nieuwe directory van de NATM, hét handboek voor iedereen die zich bezighoudt met inkoop en management van zakenreizen, rolt begin januari van de pers. USP PR & Communicatie is verantwoordelijk voor productie en realisatie van deze engelstalige directory. Geïnteresseerden kunnen informatie aanvragen bij USP via 020 - 42 32 882.

Westropa Hotel Amsterdam is alweer de vijfde aanwinst voor de Nederlandse Eden Hotel Group, die in in 1999 werd opgericht. Aan de Nassaukade in hartje Amsterdam, dichtbij musea en uitgaansgelegen-heden, biedt het hotel uitstekende driesterren overnachtings faciliteiten. Bij de Eden Hotel Group zijn ook het Best Western Savoy Hotel Rotterdam en het Best Western Lancaster Hotel in Amsterdam aangesloten. Surf voor meer informatie naar www.edenhotelgroup.com of bel 020 - 53 07 801. Incentives naar Suriname? Access Suriname Travel biedt de mogelijkheid ongerept Suriname te verkennen: jungle tochten, kanovaren, piranha's vissen, overnachten in een hangmat... Bel voor meer informatie met USP via 020 42 32 882 of surf naar www.surinametravel.com.

Contact us @ www.usp.nl
USP wenst u een heel gelukkig 2003!!

What's new?

NIEUW: Cruisevakanties met de Stella Solaris van en naar IJmuiden DFDS Seaways brengt in samenwerking met Royal Olympic Cruises in 2003 speciale cruisevakanties op de Nederlandse markt met IJmuiden als vertrek- en aankomstpunt. Het betreft 10- en 11-daagse reizen naar de fjorden en de Oostzee. Speciaal voor deze gelegenheid komt het intieme en sfeervolle 3-sterren cruiseship Stella Solaris van juni tot en met september naar Nederland. Surf voor meer informatie en reserveringen naar www.dfdsseaways.nl (button vakantiereizen) of kom langs in Hal 2, stand C 059 op de Vakantiebeurs.

Op de Vakantiebeurs: tour door Paramaribo met Cynthia McLeod De bekende Surinaamse schrijfster Cynthia McLeod neemt bezoekers van de Vakantiebeurs van 7 tot 12 januari mee op een virtuele wandeltocht langs diverse historische gebouwen in Paramaribo. Het thema is Historie en Architectuur , omdat de historische binnenstad van Paramaribo onlangs op de UNESCO Werelderfgoedlijst werd gezet. Op 10 januari: anisha-cursus . Bezoekers kunnen leren hoe je een hoofddoek op z n Surinaams ombindt en wat hiervan de specifieke betekenis is. Informatie over arrangementen is te vinden op www.surinametravel.com, voor informatie over vluchten zie www.slm.firm.sr. Alles vindt plaats in Hal 11, stand A 084 van Surinam Airways.

Garuda Indonesia: advertentiecampagne met een staartje& Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië, start in januari met haar advertentiecampagne met als motto: Garuda Indonesia. U bent meteen in Indonesië. Deze wordt gecombineerd met een direct mailcampagne gericht op reisagenten en zakelijke reizigers. Tevens lanceert Garuda Indonesia een bijzondere nieuwe informatiedrager, de Garuda taxi, die nú live te zien is op de beurs en vanaf 8 januari rondrijdt in de omgeving Schiphol; geheel in Garuda huisstijl- compleet met vliegtuigstaart op het dak!

Ingezonden persbericht