Ingezonden persbericht

Bridget is Mokkel van het Jaar 2002

GRONINGEN, 20030107 -- BNN-Babe Bridget Maasland is de populairste vrouw van het afgelopen jaar gebleken. Ze neemt daarmee de titel over van Angela Schijf. In een spannende strijd bleef ze Lijst 0 collega Katja Schuurman nipt voor. Trouwe bezoekster Valerie Zwikker had haar derde plaatst mede te danken aan haar tv-optreden in het mokkelshirtje. De titel Mokkel van het Jaar betekent dat Bridget de populairste vrouw van dit moment genoemd kan worden, omdat Mokkels.nl met afstand de grootste en meest interactieve babesite van Nederland is.

Bridget dankt haar overwinning aan de populariteitspolls gehouden op de site en het mokkelforum, die won ze namelijk allebei. In de berekening zijn ook de bezoekersaantallen van de forumpagina's van de dames opgenomen. Alleen Katja's pagina was al goed voor een kleine driekwart miljoen hits het afgelopen jaar.

Bridget was afgelopen jaar volop in beeld met Lijst 0, BNN@work, robotwars en de Nationale EQ test. Eind februari start haar nieuwe programma "Neuken doe je zo", een eigen talkshow waarvan het onderwerp weinig te raden overlaat.

Mokkels.nl is een babesite die vooral bekend staat om haar roemruchte forum. Van iedere bekende vrouw kan je lezen hoe de duizenden leden over hun denken. Froukje zei onlangs in een interview: "Ik vind het woord Mokkel net op het randje. Op zich is het wel een grappig woord". Ook Manon Thomas, Valerie Zwikker en Kim-Lian van der Meij komen zelfs zeer regelmatig hun fans opzoeken op de site. Mede hierdoor is de magische grens van 100.000 bezoekers per dag net doorbroken.

Opvallend was de plotselinge eindsprint van Sonja Silva. Zij stond lange tijd voorlaatste van de zeven kandidates. Sinds haar reportage in de Playboy klom ze Froukje de Both, Victoria Koblenko en MTV-veejay Kris Bozilovic voorbij.



Ingezonden persbericht