Beers Bedrijfsauto

VOS Logistics plaatst order voor 560 Scania's
De grootste order ooit voor Beers

---

07/01/2003
Dhr W.H.G. Vos (L) ondertekent de order tot levering van 560 st. Scania's. Rechts dhr E.A. Beers (klik voor grotere foto) De directies van VOS Logistics te Oss en Beers Bedrijfsauto b.v., de verkoop en service-organisatie voor Scania bedrijfsauto's in Nederland, ondertekenden onlangs een order voor de levering van 560 st. nieuwe Scania's. De order betreft voor het overgrote deel R124LA4X2NA trekkers met de comfortabele Topline cabine en de zuinige 420 pk/309 kW 12 liter Euro 3 motor. De vrachtauto's zullen in de loop van 2003 worden uitgeleverd. Uiteraard zijn de voertuigen standaard voorzien van de Scania Retarder en elektronisch geregelde schijfremmen rondom.

Alle voertuigen worden afgeleverd door de, nabij VOS Logistics gelegen, vestiging van Beers te Oss alwaar de vrachtauto's worden opgenomen in het bestaande, op maat samengestelde, Reparatie- en Onderhoudscontract van VOS. Bezoma, de eigen lease- en financieringsmaatschappij van Beers, is eveneens bij de order betrokken. Het heeft voor de logistieke multinational een maatwerk financieringsconstructie verzorgd.

Na eerder in 1998 en 2000 een order geplaatst te hebben voor respectievelijk 250 en 300 Scania's, betekent deze nieuwe order een bevestiging van de nauwe samenwerking en het hechte partnership tussen VOS en de Beers-organisatie. Factoren als het unieke Full Service concept van Beers, waarbij naast de voertuigen ook een breed pakket aan ondersteunende diensten wordt aangeboden, de goede relatie met de Scania-dealer alsmede het lage brandstofverbruik van de Scania's hebben een grote rol gespeeld bij de beslissing om wederom voor Scania te kiezen.