Gemeente Leiden

Persbericht

Opening foto-expositie Leidse Blues- & Jazzweek 2002

Publicatiedatum: 24 december 2002

Het nieuwe jaar is bijna begonnen en daarmee komt natuurlijk direct ook de Leidse Blues- en Jazzweek in beeld, het hoogtepunt voor iedere rechtgeaarde jazz- en bluesliefhebber in de regio. Daarom denken velen
zo rond de jaarwisseling weer even terug aan het vorige jaar en de muzikale klanken die toen door Leiden klonken. Die herinnering kan ook in 2003 opgefrist worden met de foto's waarmee de fotografen van de Leidse Amateur Fotografen Vereniging de Blues -en Jazzweek van 2002 hebben vastgelegd.

De expositie wordt geopend op dinsdag 7 januari 2003, 17.00 uur, door Jan Lau.

Jan Lau is een grote bekende in muzikaal Leiden. Als organisator is en was hij bij veel lokale initiatieven op cultureel gebied betrokken. Hij heeft aan de wieg gestaan van de samenwerking tussen de fotografen van de LAFV en de organisatie van de Leidse Blues- en Jazzweek.

De foto's worden geëxposeerd in het Stadhuis (Stadhuisplein1). Zij zijn op werkdagen te bezichtigen op het balkon boven het atrium. Daar staan vitrines met daarin een selectie uit de vele foto's die door de LAFV zijn gemaakt tijdens de Blues- en Jazzweek 2002.

De expositie is te bezoeken van 8 t/m 31 januari 2003, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur en op koopavonden.

Deze pagina is gewijzigd op 24-12-2002