Volleybal Vereniging SSS Barneveld

1/7/2003 Simpele overwinning voor BMC/SSS
Verslag BMC/SSS - DKJO 3-0 ( 25-10, 25-13, 25-15)

BMC/SSS heeft gisterenavond een flinke stap gezet richting de ¼ finale van de Nationale Volleybalbeker. In eigen huis werd gemakkelijk gewonnen van DKJO. In 46 minuten zuivere speeltijd was de wedstrijd gespeeld en kan BMC/SSS zich gaan opmaken voor de return.

"Concentratie behouden en zelf geen fouten maken dan komt de rest vanzelf" was de boodschap van Arjen Boonstoppel vooraf. En ondanks dat er meer supporters uit Mierlo op de tribune zaten die elk punt als een overwinning vierden was DKJO een aantal maten te klein voor SSS. Iedere set bleek weer dat ieder onderdeel van het volleybalspel door de thuisploeg beter werd beheerst dan de gasten uit Mierlo. Heel af en toe wanneer SSS de teugels iets liet vieren kon DKJO een puntje scoren. Maar uit de cijfers bleek dat SSS zelfs de punten meermale voor DKJO scoorde. Middels fout services, vijf keer in de eerste set van de totaal tien punten die DKJO kreeg, of zoals in de andere sets door overmoedigheid de bal uit te slaan. De cijfers spreken dan ook boekdelen 25-10, 25-13,25-15.
Na afloop dan ook alleen maar tevreden gezicht aan Barneveldse kant. In het kamp van Mierlo waren ze toch enigszins teleurgesteld er was iets meer verwacht. Wellicht kunnen zij as zondag in uitverkocht eigen huis de vuist meer ballen maar een set winnen zal heel moeilijk worden daarvoor is het klasse verschil toch duidelijk veel te groot.