Koninklijk Horeca Nederland

Persbericht Stichting Activiteiten Fastfood & IJsbedrijven

Finale het lekkerste broodje van Nederland categorie Catering Het Lekkerste broodje van Nederland groot succes

AMSTERDAM - 7 januari 2003 - Voor de 19ste achtereenvolgende keer is tijdens de Horecava in Amsterdam de wedstrijd "Het lekkerste broodje van Nederland" georganiseerd door de Stichting Activiteiten Fastfood & IJsbedrijven. Onder leiding van juryvoorzitter Johan van der Weerd werd in de Categorie Catering tot winnaar gekozen Remco Kettmann van Party Catering de Harlekijn in Zoetermeer, met het broodje Het Buitenbeentje.

Het Lekkerste broodje van Nederland 2003 Catering Naast een beker, medaille en een Culinaire reis kreeg de winnaar van de Hoofdsponsor van de wedstrijd, Hanos horeca Groothandelsbedrijven , de Hanos Bokaal uitgereikt.

Na de voorrondes, waar in totaal zo'n 40 personen aan hebben deelgenomen, waren er nog 12 finalisten overgebleven. Daarnaast was de winnaar van het vorig jaar Maarten Gazan automatisch geplaatst om haar titel te verdedigen. Het niveau van de creaties was dit jaar bijzonder hoog.

De deskundige jury bestond dit jaar uit: Johan v.d. Weerd, Voorzitter Stichting Activiteiten Fastfood-en IJsbedrijven, Maarten Colijn, voorzitter secor Fastfood en IJsbedrijven van Koninklijk Horeca Nederland, Bart Spring in 't Veld, bekende Nederlander, Martine Zuil Hoofdredacteur vakblad Catering Magazine, Ruud Kok regionaal verkoopleider van Hanos en Helma Kleyweg, viervoudig kampioen uit de categorie Horeca.

Uitslag Categorie Horeca


1. Remco Kettmann Party Catering De Harlekijk Het buitenbeentje Zoetermeer

2. Sandor Zaalberg Eurest Catering De Kilometer Vreter Voorburg
3. Aad van Berkel Dishcovery Mariage de Poisson Aalsmeer
Sponsorprijzen

Koppert Cress:

Bas Koopmans

Dishcovery

Pink and White Delight

Pastridor:

Remco Kettmann

Party Catering De Harlekijk

Het buitenbeentje

Meer informatie: www.wedstrijden.nl