Erasmus Universiteit Rotterdam

8 januari 2003

EFR/2Vandaag Lijsttrekkersdebat op 8 januari 2003

Nieuwe verkiezingen-nieuw debat

Op woensdag 8 januari 2003 vindt aan de Erasmus Universiteit Rotterdam het EFR/2Vandaag Lijsttrekkersdebat plaats. Jan Peter Balkenende (CDA), Wouter Bos (PvdA), Gerrit Zalm (VVD), Femke Halsema (GroenLinks), Jan Marijnissen (SP) en Hilbrand Nawijn (LPF) zullen met elkaar in een rechtstreekse uitzending van 2Vandaag de strijd aanbinden.

Het EFR/2Vandaag Lijsttrekkersdebat wordt gehouden in de aula van de universiteit in aanwezigheid van zon 900 studenten en genodigden. De EFR, Economische Faculteitsvereniging Rotterdam, is verantwoordelijk voor de organisatie van het debat en het actualiteitenprogramma 2Vandaag voor de inhoud. Het debat zal live worden uitgezonden in 2Vandaag. De leiding is in handen van 2Vandaag-presentatoren André Zwartbol en Ferdinand Fransen.

Het debat zal bestaan uit zowel een-op-een, als plenaire debatten. Na afloop van het live-debat hebben de studenten tot ongeveer 20.00 uur de gelegenheid om vragen te stellen aan de lijsttrekkers. Dit deel zal in principe niet worden uitgezonden.