PRICEWATERHOUSECOOPERS

PricewaterhouseCoopers organiseert fiscaal debat


Op 8 januari aanstaande organiseert PricewaterhouseCoopers in aanloop naar de verkiezingen op 22 januari, een groot fiscaal debat in het perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. Tijdens dit debat zullen de politiek meest prangende fiscale thema's worden voorgelegd aan de fiscale specialisten van de diverse politieke partijen.

Graag willen we u uitnodigen hierbij aanwezig te zijn.

Het debat zal gevoerd worden op basis van een aantal stellingen. Deze stellingen zullen zowel betrekking hebben op de onderwerpen die spelen in het kader van de inkomstenbelasting zoals uiteraard over de aftrek van de hypotheekrente, als op fiscale onderwerpen die relevant zijn voor het bedrijfsleven

Aan het debat zullen in ieder geval deelnemen: Francine Giskes (D66), Frans de Nerée tot Babberich (CDA), Pieter Hofstra (VVD), Jet Bussemaker (PvdA) en Ewout Irrgang (SP).
Van GroenLinks en de LPF staat de deelname nog open.

De discussie zal plaatsvinden tussen 19.00 en 21.00 uur en wordt geleid door Maarten Feteris, partner van PricewaterhouseCoopers en hoofd van het wetenschappelijk bureau van Tax and Legal Services (TLS), de belastingadviespraktijk van PricewaterhouseCoopers.
---

Uw aanmelding voor deze bijeenkomst stellen wij zeer op prijs. U kunt zich aanmelden per E-mail of telefoon:
Contactgegevens:
E-mail: david.selier@nl.pwcglobal.com
Tel: 020 568 59 35

Met vriendelijke groet,

Meint Waterlander

18 dec 02 15:05