Gemeente Velsen

Velsen, 19 december 2002

Wethouders gemeente Velsen houden wekelijks spreekuur

De wethouders van de gemeente Velsen starten vanaf woensdag 8 januari met een wekelijks spreekuur. Belangstellenden kunnen vanaf die dag elke woensdag tussen 8.30 en 9.30 uur terecht bij de collegeleden om te praten over een vooraf aangekondigde kwestie.

Met het in ere herstellen van het wekelijkse spreekuur willen de Velsense wethouders het rechtstreekse contact met burgers, bedrijven en instellingen verder verbeteren. En aldus kan het bestuur nog adequater inspelen op kwesties die in de gemeente spelen. Een besluit over een mogelijk burgemeestersspreekuur wordt in een later stadium genomen.

Belangstellenden voor het wekelijkse spreekuur van de wethouders kunnen zich telefonisch of per e-mail wenden tot het secretariaat van de desbetreffende wethouder, onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en onderwerp waarover men wil spreken.

Het maandelijkse verkeersspreekuur op het stadhuis vervalt met ingang van volgend jaar. Voor specifieke verzoeken op het gebied van verkeer kunnen inwoners van de gemeente voortaan terecht op de maandelijkse wijkspreekuren.