Korps: Flevoland, plaats: Gehele regio 8-01-2003 Dagelijkse nieuwsberichten
Stafdienst Communicatie

Aanhouding na geluidsoverlast
LELYSTAD Wegens geluidsoverlast is een 36-jarige man uit Lelystad dinsdagnacht aangehouden in de Horst. Nadat een buurtbewoner tevergeefs bij de man had aangebeld, werd de politie ingeschakeld. Bij het betreden van de woning bleek, dat de man in slaap gevallen was en de televisie hard aan had laten staan. De man verkeerde onder invloed. In zijn kamer werd bovendien een vuurwapen aangetroffen, waarop de man is aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Proces verbaal wordt opgemaakt.

Aanrijding met letsel
ENS Bij een aanrijding tussen een lijnbus en een auto op de Kamperweg is dinsdagmiddag een 51-jarige vrouw uit Emmeloord gewond geraakt. De bus was ter hoogte van de Schokkerringweg door nog onbekende reden in botsing gekomen met haar auto. De vrouw is met nekklachten per GGD-ambulance naar het Dr Jansenziekenhuis vervoerd. Zowel de bus als de auto moesten worden afgesleept.

Rijbewijs ingevorderd
ALMERE Op de A27 is dinsdagnacht een 54-jarige automobilist uit Nieuwersluis aangehouden wegens rijden onder invloed. Wegens zijn opvallende rijgedrag werd de man aangehouden en werd een blaastest afgenomen. Aan het bureau bleek dat de man een promillage had van
1.45. Zijn rijbewijs in ingevorderd.


Brand
ALMERE In een kelderbox onder de flat aan de Mahoniestraat is dinsdagavond brand ontstaan. De kelderbox brandde uit en er ontstond rook- en roetschade aan de overige boxen in de kelder. De brandweer heeft de ruimte geblust en de aanwezige spullen eruit gesleept. Naar de oorzaak stelt de politie een onderzoek in.