Gemeente Eemnes

wethouders van Eemnes d.d. 07 januari 2003
Clusterschool.
Ter voorbereiding op de opdracht voor (bouw)projectmanagement is offerte gevraagd.
Voorstel:
Opdracht voor het bouwprojectmanagement verstrekken aan Arec. Conform.
Voor het verdere proces gaat het college uit van een stuurgroep en een projectgroep. Bij de architectenkeuze zal ook een vertegenwoordiging van de raad worden betrokken.

Organisatie de Hilt.
Door het vertrek van drie personeelsleden bij de Hilt (twee wegens deelname regeling FPU-gemeenten en vertrek oproepkracht) kunnen de vacatures vanaf 1 december 2002 door huidige personeelsleden en een aantal nieuwe oproepkrachten worden opgevangen. Overeenkomstig het voorstel van de bestuurscommissie van de Hilt betrokken personeelsleden aanstellen.
Tuincentrum De Bruin.
Terrein is opgeruimd, dwangsom illegale opslag niet innen. Bouwplan is nog niet ingediend.
Voorstel:

1. Dwangsom aanschrijving niet innen.

2. Vragen om uitleg met betrekking tot levering bouwtekening.
Conform.
Beslissing op bezwaar K.
De heer K. heeft mede namens 15 mede ondertekenaars bezwaar gemaakt tegen het op 25 februari 2002 door de gemeenteraad genomen voorbereidingsbesluit inzake Bestemmingsplan Nieuweweg. Het bezwaar is door de Bezwaarcommissie gelijktijdig behandeld met het gelijkluidende bezwaar van de heer Kl.

Betrokkene niet-ontvankelijk verklaren wegens strijdigheid met artikel 6:3 van de Algemene Wet Bestuursrecht waarin bepaald wordt dat een beslissing, genomen ter voorbereiding van een besluit, niet appellabel is.

Beslissing op bezwaar Van Kl.
De heer van Kl. heeft bezwaar gemaakt tegen het op 25 februari 2002 door de gemeenteraad genomen voorbereidingsbesluit inzake Bestemmingsplan Nieuweweg. Het bezwaar is door de Bezwaarcommissie gelijktijdig behandeld met het gelijkluidende bezwaar van de heer K. en 15 medeondertekenaars.

Betrokkene niet-ontvankelijk verklaren wegens strijdigheid met artikel 6:3 van de Algemene Wet Bestuursrecht waarin bepaald wordt dat een beslissing, genomen ter voorbereiding van een besluit, niet appellabel is.

Vervanging tractor Fendt.
In het meerjaren vervangingsschema materieel is de vervanging van de Fendt opgenomen.


1. De tractor vervangen voor een Fendt 260 SA.
2. Krediet beschikbaar stellen van 40.700,--.
3. Gebroeders van Hamersveld uit Eemnes opdracht geven voor de levering van een Fendt 260 S.
Beslissing op bezwaar.
Bezwaar van de heer van de K. tegen het niet verlenen van een vergunning voor de aanleg van een tweede uitrit naast zijn woning. In overeenstemming met bijgevoegd advies de heer van de K. ontvankelijk doch zijn bezwaar ongegrond verklaren. Beslissing op bezwaar.
Beslissing op bezwaar inzake opslag van landbouwwerktuigen aan de Goyergracht Noord te Eemnes.
In overeenstemming met bijgevoegd advies de heer E. ontvankelijk verklaren, zijn bezwaar gedeeltelijk gegrond te verklaren en voor het overige ongegrond te verklaren onder het stellen van een nieuwe begunstigingstermijn voor het verwijderen van de overige landbouwwerktuigen onder aanzegging van een last onder dwangsom. Bijdragen bodemsaneringen.
De gemeente moet financiële bijdragen ten behoeve van diverse uitgevoerde bodemsaneringen betaalbaar stellen. Een bedrag van 110.000 als Verplichting opnemen ten laste van saldo jaarrekening 2002.
Conform.
De Hilt.
Verslag vergadering BC De Hilt d.d. 29 augustus 2002. V.k.a.

Aanpassen beleid SoZaHEB.