Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

woensdag 08-01-2003

Fietsverlichtingsactie

TILBURG De fietsverlichtingsactie, die in week 49 startte in het district Tilburg, is tot dusver succesvol. In totaal hebben agenten 601 processen verbaal uitgeschreven. Dit heeft ertoe geleid dat er inmiddels veel fietsers hun verlichting weer in orde hebben. De actie zal de komende tijd doorgaan.

Alcoholcontrole

OISTERWIJK Op dinsdag, 07 januari, hebben agenten van het team Oisterwijk, tussen 19.00 uur en 22.30 uur, in Oisterwijk, Diessen en Hilvarenbeek een alcoholcontrole gehouden. In totaal werden er 114 bestuurders gecontroleerd. Een bestuurder, een 44-jarige inwoner van Hilvarenbeek, had teveel gedronken. Uit onderzoek op het bureau bleek dat hij boven de norm blies. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

Forse buit inbraak winkel

TILBURG _ Op woensdag, 08 januari, rond de klok van 03.00 uur, werd er bij een winkel, aan de Schouwburgring een inbraak gepleegd. Het hek en de toegangsdeur werden opengebroken. Ook werden er in drie vitrines in de winkel vernielingen aangericht. De buit bestond uit diverse laptops, digitale cameras en cd-writers.

Een beveiligingscamera heeft de inbraak op band vastgelegd. De politie zal hier onderzoek naar doen.