Gemeente Capelle a/d IJssel

Openbare kennisgeving

Wegenwet/Algemene Wet Bestuursrecht

Burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel maken bekend, dat zij van plan zijn de gemeenteraad voor te stellen het voetgangersbruggetje tussen de Klaas Klinkertkade en de Wormerhoek (ter hoogte van Hans Verkerk Keukens) aan het openbaar verkeer te onttrekken. Burgemeester en wethouders willen met de verwijdering van het bruggetje het vandalisme op het bedrijventerrein aan de Wormerhoek terugdringen.

Belanghebbenden kunnen - ingevolge artikel 11 Wegenwet, juncto artikel 3:13 van de Algemene wet bestuursrecht - hun zienswijze over het voornemen om het voetgangersbruggetje aan het openbaar verkeer te onttrekken, naar hun keuze schriftelijk of mondeling aan burgemeester en wethouders kenbaar maken in de periode van 13 januari tot en met 17 februari 2003.

Uw schriftelijke zienswijze dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. het Bedrijfsbureau Ruimte, Postbus 111, 2900 AB Capelle aan den IJssel.

Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur) aan het Bedrijfsbureau Ruimte (telefoon 010-2848604 of 010-2848607).

Een situatietekening ligt tijdens de genoemde periode op werkdagen van 08.00 tot 19.00 uur ter inzage bij het Informatiecentrum van het gemeentehuis (zie wegwijzer).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Bedrijfsbureau Ruimte.