Gemeente Deventer

Kerstbomenactie in Keizerslanden, Borgele en Platvoet (wijk 4)

In navolging op de actie van begin dit jaar organiseert de gemeente op 8 januari van het nieuwe jaar opnieuw een inzamelingsactie in wijk 4 onder het motto "Is uw kerstboom een diskman waard?" De inzameling is op 8 januari van 13 tot 16 uur.

Ondanks het inzamelen van kerstbomen door Circulus blijven nog steeds kerstbomen in de wijk achter. Reden voor de gemeente deze actie te organiseren.

De gemeente geeft een beloning voor het inleveren van een kerstboom. Dit houdt in dat degene die een kerstboom inlevert ¤ 0.20 ontvangt en een lot waarmee prijzen zijn te verdienen. De prijzen variëren van een diskman tot toegangskaarten voor Sport- en recreatiecentrum De Scheg.

De Deventer Wijkaanpak, winkeliersvereniging winkelcentrum Keizerslanden, Sport- en recreatiecentrum De Scheg, Cambio, Raster welzijnsgroep en de woningcorporaties Woonunie, Hanzewonen en Rentré Wonen maken deze actie mede mogelijk. De gemeente hoopt het resultaat van 2002 te overtreffen door nog meer publiciteit, vooral richting basisscholen in de wijk.

Wilt u meer weten over deze actie? U vindt de uitgebreide tekst op deze site onder de knop wijken/wijk4.