Provincie Noord-Holland

Pilot Risicokaart


Gedeputeerde Ada Wildekamp heeft vrijdag 20 december de pilot risicokaart Noord-Holland gepresenteerd. De kaart is een actie uit het Provinciaal Milieubeleidsplan 2002-2006. Op de pilotkaart staan effectzones rond risicovolle bedrijven waarvoor de provincie bevoegd gezag wet Milieubeheer is. Ook de effectzones rond LPG-stations en transporten van gevaarlijke stoffen, ondergronds per buis en bovengronds over het spoor en de weg zijn opgenomen.

Deze pilot risicokaart is nog niet volledig. De provincie publiceert deze kaart als communicatie-instrument in ontwikkeling. Eind 2003 zal de risicokaart Noord-Holland naar verwachting compleet zijn. Voor informatie dient u zich te wenden tot de provincie en uitdrukkelijk niet tot de gemeente.

De pilot is de opmaat naar de risicokaart Noord-Holland voor alle bedrijven, transporten en LPG-stations met grote risicos en effecten op de (directe) omgeving.
Om de risicos in uw omgeving te controleren, kunt u op de kaart uw woonplaats aanklikken en desgewenst verder inzoomen tot de wijk waarin u woont of werkt.
Heeft u nog vragen over deze kaart klik dan hier. Zie het origineel http://www.noord-holland.nl/i...SourcePageID=2882 .