Ingezonden persbericht


LYCOS BREIDT ONLINE DATINGDIENST UIT

Haarlem, 7 januari 2002 - Internetportal Lycos (www.lycos.nl), een top-5 Internetbestemming in Nederland, heeft haar populaire datingdienst Love@Lycos uitgebreid met een betaalde variant. LoveDeluxe is een premiumpakket
Beter kunnen laten zien wie je bent, beter zoeken naar de juiste personen en nog meer fun,
waarmee gebruikers meer mogelijkheden hebben omzichzelf te profileren en anderen te vinden.

Abonnees van Love@Lycos Deluxe krijgen een foto-album (vertalen naar voordeel gebruiker) en beschikken over uitgebreide Zoekfunctionaliteiten. (vertalen naar voordeel gebruiker) Ook kunnen zij zich nadrukkelijker profileren met een eigen vormgeving van hun persoonlijke pagina en zelfgemaakte banners. De abonnees kunnen zichzelf via interessegebieden nog specifieker omschrijven. De kosten van een Deluxe-abonnement zijn 4,95 euro per maand en 17,95 euro voor een half jaar.

Eerder dit jaar trouwde Anne-Brith Davidson en Niek Schoonhoven, die elkaar had leren kennen via Love@Lycos. Vorige maand werd de eerste baby geboren van een Love@Lycos-paar. Love@Lycos kent momenteel 220.000 gebruikers.

Over Love@Lycos
De drie miljoen singles die Nederland rijk is, kunnen op een ongedwongen manier nieuwe mensen leren kennen via Love@Lycos.
Op de website van Love@Lycos maken zij een profiel aan, aan de hand van een persoonlijkheidstest. Als Love@lycos lid heb je een persoonlijke pagina met daarop een
gedetailleerde persoonsbeschrijving met ondermeer leeftijd, woonplaats, hobby's, kledingstijl en favoriete muziek. Op de persoonlijke pagina kan je zien welke vijf mensen het laatste je pagina bezochten en of ze een bericht achterlieten in je eigen mailbox of in je gastenboek. Wanneer het klikt, kan je verder chatten in een chatruimte of een afspraak maken.

Over Lycos Europe
Lycos Europe (Neuer Markt : LCY / Nouveau Marché : 5770) is een van de leidende Europese Internetbestemmingen die een pan-Europees netwerk van websites in tien talen beheert. Het bedrijf biedt een combinatie van zoekmogelijkheden, communicatiediensten, content kanalen, toegang tot het Internet, het maken van homepages en online gemeenschappen die een brede reeks doelgroepen aanspreekt. Het Lycos Europe Network biedt een aantrekkelijk medium voor zowel klanten als adverteerders en e-commerce partners in heel Europa. Iedere maand worden de sites van Lycos in Europa door meer dan 25 miljoen gebruikers bezocht. Op dit moment genereert Lycos Europe iedere maand meer dan 2,5 miljard weergaven van pagina's. Met een netwerk van websites die Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Nederland, Noorwegen, Rusland, Spanje, Zweden en Zwitserland beslaan heeft Lycos Europe een groot geografisch bereik in Europa.


Neem voor meer informatie contact op met (

Ingezonden persbericht