Ingezonden persbericht

Inspiratie en informatie in de Recreatiekrant Utrecht

De provincie Utrecht: schatkamer vol cultuur en natuur

UTRECHT, 20021219 -- De Vakantiebeurs vormt ook in 2003 de overtuigende aftrap voor een nieuw jaar rijk aan toeristische evenementen, bijzondere bezienswaardigheden en interessante tentoonstellingen. In deze bijzondere eerste editie van de Recreatiekrant van het nieuwe jaar worden de schatten van de provincie Utrecht uitgebreid belicht.

Toeristische trekpleisters
De Recreatiekrant Utrecht besteed aandacht aan de diverse gebieden die samen de provincie vormen. De twee grote steden, Utrecht en Amersfoort, komen als eerste aan bod. Verder wordt er een kijkje genomen in het afwisselend decor van Vecht- en Plassengebied, Eemland en Gelderse Vallei, de Utrechtse Heuvelrug en het gebied rond Kromme Rijn, Hollandse IJssel en de Lopikerwaard. Zo biedt de krant inspiratie voor actief of ontspannen recreëren in de hele provincie.

Januari, februari, maart
Natuurlijk is er ook ruimte voor een aantal interessante activiteiten en evenementen in Utrecht. Lees alles over dansen met De Lieve Vrouw, spoken in kasteel De Haar, trimmen in de drie bergen en winterse bloemen en concerten. Voor meer informatie en ideeën is er vanaf januari '03 een nieuwe website over toerisme en recreatie in de provincie Utrecht. Lees alles over Utrechttoerisme.nl in de Recreatiekrant!

Overal gratis verkrijgbaar
De Recreatiekrant Utrecht van januari, februari en maart 2003 ligt begin januari op de Vakantiebeurs, bij VVV's, informatiecentra, musea en diverse attracties. Ook bij vele bibliotheken, hotels en campings in de provincie is de krant gratis verkrijgbaar.



Ingezonden persbericht