Ingezonden persbericht

PERSBERICHT VAN CLONAID 07-01-2003

DE BESLISSING VAN EVA'S OUDERS
Na twee weken van blijdschap en een beetje verwennerij door echte bezorgdheid voor hun baby, hebben Eva's ouders besloten om hun beslissing over het toelaten van een onafhankelijk specialist uit te stellen. Zij willen alleen een test toestaan wanneer zij de absolute garantie krijgen dat de baby niet van hen afnomen wordt. Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken, inclusief dat Eva een niet-USA inwoner wordt, wat een moeilijke beslissing is voor de ouders.

Dr. Brigitte Boisselier verklaart: "Als ik met mijn geloofwaardigheid bewijzen het risico loop dat de moeder en de baby gescheiden worden, zal ik omdat ik zelf moeder ben, zeker nooit twijfelen. Potentiele klanten van ons bedrijf moeten weten dat zij altijd de prioriteit hebben, en ik zal niet langer toekomstige ouders vragen met een overeenkomst hun identiteit vrij te geven. Ik had me nooit kunnen voorstellen dat er zulke ongevoelige mensen waren in de wereld zoals deze advocaat die een gezonde baby wil scheiden van haar gelukkige familie. Ik ben er zeker van dat alle moeders van de wereld mijn beslissing zullen ondersteunen. Als ik moet kiezen tussen wetenschap en liefde, zal ik altijd liefde kiezen."

Dr. Boisselier voegt er aan toe dat ze er vertrouwen in heeft dat er testen zullen worden uitgevoerd bij een van de vijf babies die geboren zijn vóór 5 februari. Ze zegt ook dat ze blij is dat de tests niet vóór de bekendmaking uitgevoerd zijn, omdat een onafhankelijke specialist de identiteit van de ouders bekend had moeten maken wanneer een rechter daar om had gevraagd "Het geluk van Eva en haar ouders is veel belangrijker dan mijn reputatie. Ze is levend en gezond en de tests kunnen uitgevoerd worden gedurende heel haar leven. Er zal altijd een tijd komen om mijn reputatie opnieuw te bewijzen. Ondertussen zullen andere babies komen en onder hen zullenenkelen publiek gemaakt worden", concludeerde Dr. Boisselier.

Voor een interview met Dr. Boisselier kunt u contact opnemen met het bureau van de publieke relaties: 001-702-497-9186