Ingezonden persbericht


GERSBERICHT

Gers is de meest extreme vorm van kick zijn die er bestaat. Gers is een nieuwe uitgaansavond in de Rotterdamse Off_Corso onder de verzamelnoemer voor de vrijdagen aldaar, Best Bites . Gers kan omschreven worden als Groovy Eclectic Rotterdam Sounds, maar dat hoeft natuurlijk niet. Het zegt echter wel waar deze nieuwe avond muzikaal gezien voor staat en dat je zo n beetje alles kan verwachten.

Bij Gers maakt het allemaal niet uit, het gaat erom dat je weet wat je krijgt en dat je het zult krijgen ook! Stel zelf je doel bij Gers en laat het niet voorkauwen in deze hapklare consumptiemaatschappij. Gers heeft een boodschap, maar je bepaalt hem zelf.

Gers is daarom met name ook bedoeld voor de die hard melomanen onder ons. Geen rare fratsen, geen poeha, geen matrones, geen kapsones, geen Chris Zeegers of Winston Gerstanovitch, geen flanerende types en geen cenobieten..., maar gewoon entertainment met een flinke dosis humor en goede muziek voor echte gerse mensen die lijden aan melomanie. Mensen, we zijn toch immers niet vergeten waar het allemaal om draait?

Muziek is het antwoord op vele problemen. Muziek brengt mensen samen. Muziek is universeel. Muziek is vrede. Muziek is breed en het neemt je mee. Muziek is Gers! Gerse dj s zullen dit op een gerse manier duidelijk proberen te maken aan het publiek. St. Paul zal als leading man gezamenlijk met dj broeders Leroy, Chezz en Deep Diggin een eclectische sound neerzetten en je laten tantaliseren van genot.

Gers is soepel, keihard, fraai, melig, nuchter en vooral heel erg Rotterdams... Met dit in het achterhoofd zal Gers iedere editie een thema uitlichten wat voor menig hilarische momenten zal zorgen. Benieuwd? Wij ook!

Tot slot nog even dit: Wij willen geen klaGERS, negativiteitsdraGERS, angstaanjaGERS, en aandachtsvraGERS. Welkom zijn vaandeldraGERS, premiejaGERS, aanstaande zwaGERS en vegetarische slaGERS.

Komt allen tegaar en wees Gers!

Verklarende woordenlijst

Gerselijk

Letterlijk

Cenobiet

monnik in leefgemeenschap

Gers

meest extreme vorm van kick zijn

Matrone

bazige arrogante vrouw

Melomaan

muziekfanaat

Melomanie

overdreven muziekliefde

Tantaliseren

doen watertanden

Tegaar

gezamenlijk, tezamen

Agenda

Gerse data

Thema

Vrijdag 24 januari 2003

De Kantine (official filmfestival after)

Vrijdag 7 maart 2003

Eclectic Circus