Koninklijk Horeca Nederland

Persbericht Stichting Activiteiten Fastfood & IJsbedrijven

Finale Het Lekkerste Snackmenu 2003

AMSTERDAM - 8 januari 2003 - De winnaar in de finale van het " Het Lekkerste Snackmenu 2003" is Marielle Drenth van Snackpoint Don Bosco uit Ulestraten geworden met het menu "La Isla-Bonita".

Het Lekkerste Snackmenu 2003 Deze vakwedstrijd, georganiseerd door de Stichting Activiteiten Fastfood & IJsbedrijven, verbonden aan Koninklijk Horeca Nederland, vond onder grote publieke belangstelling plaats op woensdag 8 januari tijdens de Horecava in Amsterdam.

De kwaliteit van de snacks en menu's was ook dit jaar erg hoog. Gezien de geringe verschillen in de einduitslag is er door alle deelnemers een goede prestatie geleverd. De deelnemers zijn erg creatief geweest in de receptuur en presentatie van de snacks. Jury voorzitter was de heer Johan van der Weerd, secretaris van de Stichting Activiteiten Fastfood & IJsbedrijven.

De overige winnaars van "Het Lekkerste Snackmenu 2003" zijn geworden: 2e prijs: Marlie Drenth (moeder van de winnares) tevens van Snackpoint Don Bosco uit Ulestraten
3e prijs: Peter van Uden van Snackpoint La Compagnie uit Boekel

De vakwedstrijden worden mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:
Farm Frites uit Oudenhoorn, Remia uit den Dolder, Kiremko uit Woerden, Mora uit Den Bosch, Fano Fine Food uit Oosterwolde en Hanos Horeca Groothandelsbedrijven uit Apeldoorn

Meer informatie: www.wedstrijden.nl