Mojo Concerts

LAUGHING MATTERS: DRIE DAGEN LANG LACHEN

Zin om een keer goed in een deuk te liggen? En als het kan ook nog eens drie dagen lang? Hou dan donderdag 9 tot en met zaterdag 11 januari 2003 vrij in je agenda: het Laughing Matters spektakel barst dan helemaal los. Een uniek festival of fun waarin het beste van het beste op het gebied van nationale en internationale comedy op een klein plekje op de aardbol bij elkaar zijn.

Drie dagen in januari draait de wereld in Enschede om maar één ding: de lach. Variërend van een lief glimlachje tot een onvervalste lachsalvo. Want tijdens Laughing Matters bezorgen zo'n vierendertig acts je de nodige lachstuipen. Cabaret, stand-up comedy, impro-theater of visuele comedy, iedereen komt aan zijn trekken. Gegarandeerd!

O.a. Kamagurka, Sjaak Bral en Boom Chicago zijn enkele hoogtepunten uit het overvolle programma. Zin om therapeutisch verantwoord te lachen? Dan kan dat tijdens de lachmeditatie-workshop. Dé oplossing om van je stress af te komen. En nadat de lachspieren zich volledig hebben ontspand, kunnen iedere avond tot in de late uurtjes de beentjes worden los gegooid.

Kijk snel op de Laughing Matters site voor het complete programma. Ook kun je online kaarten reserveren: http://www.laughingmatters.nl

Begin het nieuwe 'es jaar goed met een potje lachen, gieren en brullen tijdens Laughing Matters.