Gemeente Leiden

Artikel Stadskrant

Kerstboomversnippering Stadhuisplein

Publicatiedatum: 20 december 2002

Op donderdagavond 9 januari wordt er op het Stadhuisplein een kerstboomversnippering gehouden. Dit gaat gepaard met een spectaculaire show waarin vele prijzen worden verloot. Aanvang: 19.00 uur.

MILIEU EN BEHEER - Om in de prijzen te kunnen vallen, moeten bezoekers natuurlijk wel kerstbomen inleveren bij de hieronder genoemde inleverpunten. Elke boom die wordt ingeleverd is goed voor een lot. Dus hoe meer bomen men inlevert, hoe meer kans op een prijs. Daarnaast krijgt iedereen die bomen ingezameld heeft tijdens de kerstboomversnippering een toegangskaartje uitgereikt voor een fantastisch feest. Dat vindt plaats op woensdagmiddag 15 januari in de Leidse discotheek In Casa.

Inleverpunten kerstbomen

Vanaf vrijdag 27 december tot en met 8 januari - behalve tijdens het weekend en woensdag 1 januari - kan men tussen 8.30 en 16.00 uur kerstbomen inleveren op de volgende adressen:

Stadsdeel Noord

Kinderboerderij de Merenwijk, Parkzicht 100.

Stadsdeel West

Wijkonderkomen boerderij de Slaagh, Lage Morsweg 102.

Stadsdeel Zuid

Wijkonderkomen Vogelvlucht, Boshuizerlaan 5.

Stadsdeel Midden

Wijkonderkomen (Oude Herengracht 2);

Milieu en Beheer (Admiraal Banckertweg 15).

Vanaf donderdag 2 januari tot en met woensdag 8 januari kan men - met uitzondering van het weekend - tussen 14.00 uur en 16.30 uur ook kerstbomen afgeven op de volgende adressen:

Stadsdeel Noord

Speeltuin Nachtegaallaan;

Speeltuin Anna van Saksenstraat.

Stadsdeel Zuid

Speeltuin Zuiderkwartier, Anjelierstraat;

Speeltuin Westerkwartier, Ten Katestraat 10a.

Deze pagina is gewijzigd op 19-12-2002