Gemeente Duiven


Nieuwsberichten

08-01-2003
Voornemen tot vrijstelling
Nieuwbouw school- en kantoorgebouw aan de Saturnus

Voornemen tot vrijstelling ex artikel 19 lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voor de nieuwbouw van een school- en kantoorgebouw met geïntegreerde ruimte voor een kinderdagverblijf aan de Saturnus tegenover het Candea College te Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken hierbij bekend, dat zij voornemens zijn om middels artikel 19 lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen voor de bouw van een school- en kantoorgebouw met geïntegreerde ruimte voor een kinderdagverblijf.

De bouwaanvraag alsmede de ruimtelijke onderbouwing zoals bedoeld in artikel 19 lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening liggen vanaf donderdag 9 januari 2003 in het gemeentehuis voor iedereen gedurende vier weken ter inzage. Tevens ligt ter inzage de verklaring van de provincie Gelderland tegen de voorgenomen vrijstelling geen bezwaar te hebben.

Alvorens burgemeester en wethouders een definitief besluit nemen over het verlenen van de vrijstelling, kan eenieder gedurende de genoemde termijn - die loopt tot en met woensdag 5 februari 2003 - schriftelijk zijn/haar zienswijze omtrent de voorgenomen vrijstelling kenbaar maken. Indien u van deze gelegenheid gebruik wenst te maken, dient u uw zienswijze te richten aan: Het college van burgemeester en wethouders van Duiven, Postbus 6, 6920 AA Duiven.

Voor inzage van de stukken en verdere informatie kan men zich wenden tot de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken. Deze afdeling is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 8.30uur tot 12.30uur. Voor inzage van de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt (0316-279384).