STICHTING HOUT EN MEUBEL

Woerden, 8 januari 2003

Nieuwe thema's in scholingsaanbod houtsectoren en wonenbranche

De studiegidsen 2003 van SH&M Bedrijfsopleidingen (Stichting Hout & Meubel) met het nieuwe aanbod cursussen en trainingen zijn verzonden. Ruim zevenduizend bedrijven in de houthandel, timmer- en meubelindustrie en de wonenbranche ontvingen onlangs een exemplaar van de nieuwe gids.

Branchegidsen
SH&M Bedrijfsopleidingen presenteert dit jaar wederom een groter aanbod omdat voor iedere bedrijfstak specifiek nieuwe cursussen en trainingen zijn ontwikkeld. Er is een gids voor de meubelindustrie / interieur- en standbouw, een combinatiegids voor de houthandel en timmerindustrie en een voor de wonenbranche.

Nieuwe thema's
SH&M stelt het cursusaanbod samen door goed naar de ondernemer en de werkenden in de sector te luisteren. Gevolg is dat in de studiegidsen maar liefst twintig nieuwe cursussen zijn opgenomen. Zo heeft SH&M voor de timmerindustrie een specifieke cursus voor laksystemen controleren en werken met kitten en verlijmen in de timmerindustrie. Volledig nieuw is de cursus Reduceren van bedrijfskosten voor medewerkers in de houtbranche. Voor de meubelindustrie is er de nieuwe cursus Basistechniek lagedruk lak spuiten en basiscursus Imitatietechnieken hout en marmer. Ook zijn in de wonengids nieuwe cursussen opgenomen. De cursus keukenmontage is hier een voorbeeld van.

Belangstellenden kunnen, onder vermelding van de betreffende branche, een gids aanvragen bij SH&M Bedrijfsopleidingen: telefoon 0348 - 420132, fax 0348 - 423038 of via onderstaand e-mail-adres. Vanaf 1 januari zijn de nieuwe studiegidsen ook via de website te raadplegen.

Einde bericht

Noot voor de redactie/