Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 9 januari 2003

Man overtreedt stationsverbod

TILBURG - Gisteravond rond de klok van zes uur hebben agenten in het Centraal Station aan de Spoorlaan een 27-jarige man, die zonder vaste woon- of verblijfplaats is, aangehouden. De man overtrad het verbod dat hem was opgelegd om het station in te komen.

24 bekeuringen bij snelheidscontroles

DIESSEN - Op de Beerseweg is gistermiddag tussen halfdrie en vier uur een snelheidscontrole gehouden. Er gingen 19 automobilisten op de bon. Terplaatse geldt een maximum snelheid van 80 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid was 110 kilometer per uur.

GOIRLE - Tussen kwart over vier en kwart voor zes werd een snelheidscontrole gehouden aan de Turnhoutsebaan. Hier gingen vijf automobilisten op de bon. Ook op de Turnhoutsebaan geldt een maximum snelheid van 80 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid in Goirle bedroeg 112 kilometer per uur.

Glaasje op

TILBURG - Een 38-jarige Tilburger reed vannacht om tien voor twee met te veel drank op in zijn auto. Aan het bureau blies hij iets meer dan
1,25 promille. De man kreeg een dagvaarding en een rijverbod van zes uren mee naar huis.

"Mijn huis staat buiten"

TILBURG - Agenten troffen gisteravond even voor elf uur op de Goirleseweg in Tilburg een man aan die met zijn fiets was gevallen. De man had behoorlijk aan Bachus geofferd en als de agenten aan de man vragen waar hij woont zegt hij: "Ik woon in een huis dat buiten staat". Omdat de man bij zijn val licht gewond was geraakt werd hij door ambulancepersoneel bekeken. Die hadden kennelijk meer met hem te maken gehad en wisten waar hij woonde. Hij werd door de GGD broeders netjes thuis afgezet. Zijn huis bleek inderdaad buiten te staan, in Tilburg Zuid.

Dronken man zorgt voor veel overlast

TILBURG -Vanmorgen om tien over tien hebben agenten aan de Jan Heijnsstraat een 38-jarige dronken man aangehouden De man viel winkelend publiek lastig.

Bron: Carel Bouman