Ingezonden persbericht

Voormalig Intuit-topman heeft ruime ervaring in fiscaal en financieel management

QAD benoemt Larry J. Wolfe als lid Raad van Bestuur

Schiphol-Rijk, 9 januari 2003 - QAD, leverancier van collaborative commerce-oplossingen voor wereldwijd opererende productiebedrijven, heeft Larry J. Wolfe benoemd als lid van de Raad van Bestuur. Wolfe beschikt over ruim 25 jaar ervaring op het gebied van fiscaal en financieel management en is uitstekend bekend met de softwaremarkt. Als lid van de Raad van Bestuur zal hij QAD vooral adviseren op het operationele en economisch-strategische vlak. Daarnaast gaat hij deel uitmaken van de QAD Audit-commissie, waar hij Jeffrey Lipkin vervangt. Lipkin blijft deel uitmaken van de Raad van Bestuur.

"Een ervaren topman als Larry Wolfe is een uitstekende aanvulling op onze Raad van Bestuur", zegt Pamela Lopker, President van QAD en voorzitter van de Raad van Bestuur. "Hij kent alle fiscale en financiële onderwerpen waarmee een wereldwijde onderneming te maken heeft. Dat heeft hij aangetoond tijdens de langdurige en succesvolle periode dat hij actief was bij het wereldwijd opererende softwarebedrijf Intuit. Juist in de uitdagende periode waarin QAD zich momenteel bevindt, kunnen we zijn adviezen en ideeën gebruiken voor onze interne en externe businessplannen."

Wolfe heeft uitgebreide ervaring als manager in de technologiesector. Van 1987 tot 2001 vervulde hij verschillende managementfuncties bij Intuit, Inc. Tot voor kort was hij daar Senior Vice-President van de fiscale divisie. Vóór Wolfe bij Intuit startte, was hij Managing Director bij twee accountantskantoren. Hier legde hij de basis voor zijn uitgebreide kennis op het gebied van accountancy, audits, belastingen en consultancy. Wolfe is momenteel ook bestuurslid van de San Diego Software Industry Council en zat eerder ook in de Raad van Bestuur van NetCreate, Inc.

De Raad van Bestuur van QAD bestaat naast Wolfe uit Pamela Lopker, voorzitter en President van QAD; Karl Lopker, Chief Executive Officer van QAD, Koh Boon Hwee, Executive Director van Mediaring.com LTD en Non-Executive Chairman van Singapore Airlines; Peter van Cuylenburg, consultant en voormalig President van InterTrust Technologies Corporation; A.J. Moyer, voormalig CFO van QAD en Allergan, en Jeffrey Lipkin, General Partner van Recovery Equity Investors, I en II, L.P.

Een foto van Larry J. Wolfe is verkrijgbaar via Lammers van Toorenburg Benelux PR, tel. 030-6565070, e-mail noud@lvtpr.nl

QAD
QAD levert waardevolle oplossingen voor collaborative commerce waarmee internationale ondernemingen hun uiteenlopende zakelijke processen kunnen synchroniseren en hun marktpenetratie kunnen vergroten. AT&T, Coca-Cola, Ford, Ingersoll-Rand, Johnson & Johnson, Quaker en Unilever zijn slechts enkele van de ruim 5.000 ondernemingen, verspreid over 86 landen, die gebruikmaken van QAD-producten. Leverbaar in 26 talen, ondersteunen de QAD-oplossingen de bedrijfsprocessen van industriële ondernemingen in de sectoren automotive, consumentengoederen, elektronica, levensmiddelen en dranken, en industriële en medische apparatuur. Meer informatie is te vinden op internet: www.qad.com



Ingezonden persbericht