Ingezonden persbericht


Plasmon benoemt nieuwe Director of Marketing for EMEA voor de introductie van Ultra Density Optical (UDO)

Melbourn, Verenigd Koninkrijk, 9 januari 2003- : Plasmon, de marktleider op het gebied van professionele optische archiveringsoplossingen, heeft Steve Tongish benoemd tot Director of Marketing for EMEA. Een groot gedeelte van Steve's verantwoordelijkheid betreft de ontwikkeling en implementatie van de multinationale introductiecampagne van Plasmon's nieuwe UDO producten. De introductie van deze UDO producten vindt plaats in het derde kwartaal van 2003.

Voordat hij zich aansloot bij het marketingteam van Plasmon in Hertfordshire (Verenigd Koninkrijk), was Steve Marketing Director voor opslagoplossingen bij Plasmon's Europese distributeur, DICOM AG. Tevens heeft hij gewerkt als Director of European Marketing bij EMASS, een bedrijf dat nauwe banden heeft met Plasmon (EMASS werd later overgenomen door ADIC)

"Ik ben zeer verheugd dat ik in deze spannende en uitdagende tijd deel uit ga maken van het Plasmon team," licht Steve toe. "Plasmon beschikt over een excellente productreeks. Met het oog op de introductie van UDO, die volgens planning verloopt, zal iedereen hier hard aan het werk gaan om de belangrijke voordelen van UDO voor de markt voor data-archivering te communiceren. Ik verheug me er bijzonder op!"

Dave Thomson, Director of Product Management bij Plasmon, stelt hierover: "Steve vormt een welkome en belangrijke aanvulling op het marketingteam. Hij gaat een cruciale rol spelen voor het marktsucces van UDO en zal zich ongetwijfeld bewijzen als een waardevolle aanwinst voor Plasmon in het algemeen".

Over Plasmon

Plasmon werd in 1987 opgericht en is een international opererend bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van hoogwaardige removable oplossingen voor dataopslag. Het bedrijf staat sinds 1996 genoteerd aan de London Stock Exchange (LSE: PLM). Wereldwijd beschikt Plasmon over meer dan 500 medewerkers en jaarlijkse verkoopomzetten van meer dan $ 100 miljoen.

Het wereldwijde hoofdkantoor van Plasmon is gevestigd in Cambridge (Verenigd Koninkrijk), waar het bedrijf 12-inch TrueWORM optische disk producten ontwikkelt en fabriceert en daarnaast gespecialiseerde technologisch advies en ondersteuning biedt aan de productie-industrie voor herschrijfbare CD-R en DVD. Ook worden in het Verenigd Koninkrijk sofware voor opslagmanagement en network attached storage (NAS) producten ontwikkeld. Regionale Europese verkoopkantoren zijn gevestigd in München, Parijs, Milaan en Brussel. Plasmon produceert eveneens optische disk masters in Caen in Noord-Frankrijk.

In Europa kunt u contact opnemen met Plasmon op: Whiting Way, Melbourn, Royston, Hertfordshire SG8 6EN; tel: +44 (0)1763 262963 fax: +44 (0)1763 264444. http://www.plasmon.co.uk. E-mail: sales@plasmon.co.uk.

In de Verenigde Staten ontwikkelt en produceert Plasmon in de productiefaciliteit in Colorado Springs optische disk en tape bibliotheken en optische disk drives. Plasmon is de koploper op het gebied van 12-inch TrueWORM optische disk drives en media en levert eveneens een brede reeks opslagoplossingen op basis van MO, CD/DVD en LTO tapeopslag technologieën. Kenmerkende eindgebruikers van de producten van Plasmon zijn onder andere banken, ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen en overheidsdepartementen waarbij de veilige archivering van grote hoeveelheden gegevens de grootste prioriteit heeft. In Noord-Amerika kunt u contact opnemen met Plasmon op: 400 Inverness Drive So, Englewood, Colorado; tel: 800.451.6845 of 303.925.1855. http://www.plasmon.com e-mail: sales@plasmon.com.

Plasmon persinformatie:
Lilian van Tongerlo Sally Fisher (Marketing Manager EMEA) Mills Hughes & Partners Plasmon Data Limited Tel: +31 (0)40-2110110 Tel: +44 (0) 1763 262963 E-mail: lilian@mills-advertising.com E-mail:sfisher@plasmon.co.uk