Ingezonden persbericht


7 januari 2003

PERSBERICHT

Top reizen, bodem prijzen...
Nieuw op vakantiebeurs 2003: zontoppers

De Utrechtse Vakantiebeurs heeft dit jaar iets nieuws te bieden... ZonToppers, aanbieder van strandvakanties rond de Middellandse Zee en stedentrips naar Europese hoofdsteden. Tegen concurrerende tarieven worden in eerste instantie populaire bestemmingen in Turkije ­ Alanya, Marmaris, Kusadasi, Bodrum, Side, Istanbul ­ aangeboden. Later in 2003 volgen andere zonbestemmingen. De klant kan via de website www.zontoppers.nl boeken of telefonisch. Internetboekers komen in aanmerking voor extra kortingen. ZonToppers is te vinden in hal 11 stand G030 op de Vakantiebeurs.

Prijs-kwaliteit
Tijdens de Vakantiebeurs, 8 ­ 12 januari in de Jaarbeurs in Utrecht, wordt het nieuwe merk ZonToppers geïntroduceerd. ZonToppers is onderdeel van ORAD bv, waartoe ook reisorganisaties als Bex Reizen en Groepen-Incentives.nl behoren. Alle reizen zijn vanaf 8 januari 2003 boekbaar via de website.

Acht dagen weg: 150 euro
De ZonToppers zijn gebaseerd op vervoer en verblijf, waarbij de nadruk ligt op een scherpe verhouding tussen kwaliteit en prijs. De aangeboden accommodaties staan bekend als geliefd bij Nederlanders. En omdat de reizen rechtstreeks ­ dit wil zeggen zonder tussenkomst van reisbureaus - worden verkocht, kan ZonToppers deze aanbieden tegen sterk concurrerende tarieven. Zo zijn er al vakantiereizen van acht dagen verkrijgbaar vanaf 105 euro per persoon!

Strandvakanties en stedentrips
ZonToppers' topbestemmingen voor strandvakanties in Turkije zijn Alanya, Side, Belek, Kemer, Marmaris, Bodrum, Gümbet en Kusadasi. Daarnaast zijn korte stedentrips naar Istanbul te boeken. Ook zijn losse tickets naar Turkije verkrijgbaar. Nog vóór de zomer wordt het vakantieaanbod naar Turkije uitgebreid. Later volgen andere populaire strandplaatsen rond de Middellandse Zee.

Groeiende markt
Strandvakanties rond de Middellandse Zee zijn steeds meer in trek. Dit vanwege de lage prijzen, het aangename klimaat, de relatief korte afstand en goede faciliteiten in de vakantieplaatsen. Vooral Turkije is de laatste jaren erg populair. Voor ZonToppers een reden om met deze bestemming van start te gaan!

Kortingen voor internetboekingen
Het aanbod van Zontoppers is te vinden op de internetsite www.zontoppers.nl en op SBS teletekst pagina 535. Via de website is de beschikbaarheid van de reis op te vragen en ook ­ 24 uur per dag, zeven dagen per week ­ direct te boeken. Wie via internet boekt, ontvangt bovendien een korting van ¤ 10. Via 026-356 66 55 zijn de reizen ook telefonisch te boeken. ZonToppers is te vinden in hal 11 stand G030 op de Vakantiebeurs in Utrecht.