Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 9-01-2003 Persberichten District Aa & Dommel

MAN AANGEHOUDEN IN VERBAND MET HULPVERLENING AAN KIND, Schijndel

Woensdagavond is een 39-jarige dronken man in zijn woning in Schijndel aangehouden nadat hij zich tegen een door zijn vrouw gewaarschuwde arts agressief gedroeg. De arts was terplaatse om een zieke baby te onderzoeken.Voor de baby was nader onderzoek in het ziekenhuis noodzakelijk. De man wilde dat beletten. De te hulp geroepen politie hield de man daarop aan en sloot hem in, onderweg naar het bureau uitte hij diverse bedreigingen over wat hij met zijn vrouw en haar kind zou doen. De baby is uiteindelijk voor nader onderzoek overgebracht naar het Carolusziekenhuis.

MAN MET BORREL OP ACHTER HET STUUR, Vught

Van woensdag op donderdag is een 26-jarige man uit Vught op de Piacenzastraat in zijn woonplaats betrapt toen hij met een borrel op achter het stuur zat. Hij is aangehouden. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van vijf uur.

VERKEERSCONTROLES, Boxtel

Woensdagmiddag heeft de politie Boxtel op diverse locaties in Boxtel verkeerscontroles gehouden. Zestien personen zijn bekeurd voor het niet dragen van de autogordel, één bestuurder kon zijn rijbewijs niet tonen.

VERKEERSCONTROLES, Sint-Oedenrode

Woensdagmiddag zijn bij een controle op het dragen van autogordels op de Eerschotsestraat en de Zuidelijke Randweg in Sint-Oedenrode negen bestuurders bekeurd voor het niet dragen daarvan.

VERKEERSCONTROLES, Schijndel

Woensdagmiddag-en avond zijn bij verkeerscontroles op de Hoofdstraat en Deken Baekerstraat in Schijndel tien mensen bekeurd voor het niet dragen van de autogordel, vijf fietsers kregen een bekeuring voor het rijden zonder licht.

SNELHEIDSCONTROLE, Sint Michielsgestel

Donderdagmorgen zijn bij een snelheidscontrole op de Esscheweg in Sint-Michielsgestel 61 automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 86 km/h.