Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 9-01-2003 Persberichten District Maasland

POLITIE BLUST OVENBRANDJE, Oss

Woensdagmiddag hebben agenten van de politie Oss op de Peellaan in die plaats een ovenbrandje geblust. Na een melding dat de frites en de frikadellen in een oven vlam hadden gevat waren zij als eerste terplaatse en bluste het vuur met een brandblusser. De brandweer heeft de oververhitte oven buiten neergezet. De schade bleef hierdoor beperkt.

RIJDEN ONDER INVLOED, Nistelrode

Woensdagavond is een 34-jarige Rosmalense op de Weijen in Nistelrode betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De vrouw kreeg een proces-verbaal en haar rijbewijs is ingevorderd.

WOONBOERDERIJ UITGEBRAND, Haren NB

Donderdagmorgen is aan de Eindweg in Haren NB een woonboerderij volledig uitgebrand. De dochter des huizes hoorde op een bepaald moment het brandalarm op de bovenverdieping overgaan en ging poolshoogte nemen. Zij zag dat er brand was en waarschuwde haar vader, waarna de brandweer is gebeld. De bewoner verklaarde kort daarvoor met een föhn een waterleiding te hebben ontdooid, waardoor mogelijk de isolatie dusdanig is verhit dat er brand is ontstaan. De achter de boerderij gelegen schuur is gespaard gebleven. Het schadebedrag is nog niet bekend.

MAN AANGEHOUDEN VOOR RIJDEN VALS KENTEKEN, Oss

Van woensdag op donderdag is een 34-jarige Pool op de Begijnenstraat in Oss aangehouden voor het rijden in een auto met een vals kenteken. De man reed in een auto waarop een kentekenplaat zat geschroefd die niet voor het voertuig was afgegeven en dus vals werd gebruikt. In de auto is een autoradio aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig is. De man is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.