Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 9-01-2003 Persberichten District Land van Cuijk

MEISJE GEWOND NA AANRIJDING MET STILSTAANDE VRACHTWAGEN, Wanroij

Donderdagmorgen is een 17-jarig meisje uit Sint-Hubert gewond geraakt toen ze op het fietspad van de Millseweg in Wanroij, verblind door de zon, tegen een stilstaande vrachtauto van een 46-jarige Poolse vrachtwagenchauffeur reed. De man was op het fietspad gestopt omdat hij de weg moest vragen. Het meisje is met een hoofdwond ter observatie overgebracht naar het Maasziekenhuis in Boxmeer.

INBRAAK IN KANTOORPAND, Boxmeer

Van woensdag op donderdag is er ingebroken in een kantoorpand aan de Spoorstraat in Boxmeer. Uit het pand zijn een paar flatscreens ontvreemd.

POGING INBRAAK FOTOZAAK, Mill

Van woensdag op donderdag hebben inbrekers geprobeerd in te breken in een fotozaak aan de Karstraat in Mill. Ondanks de grove vernielingen is het hen niet gelukt om binnen te komen.

FIETSTER GEWOND BIJ AANRIJDING OP ROTONDE, Boxmeer

Donderdagmorgen is een 40-jarige Boxmeerse op de rotonde bij de Beugenseweg/Karel Doormanstraat/Hollesteeg in Boxmeer gewond geraakt toen zij rijdende op de rotonde geen voorrang kreeg van een 50-jarige Nijmeegse automobiliste die de rotonde opreed. Laatstgenoemde had haar niet opgemerkt. Het slachtoffer is met o.a. schaafwonden en een gekneusd borstbeen overgebracht naar het Maasziekenhuis in Boxmeer.

SNELHEIDSCONTROLE, Oeffelt

Woensdagavond zijn bij een snelheidscontrole op de Hapseweg in Oeffelt vier automobilisten bekeurd. Waar slechts 80 km/h was toegestaan, reed de snelste 107 km/h.