Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 9-01-2003 2e persbericht van donderdag 9 januari 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Snelheidscontrole
Donderdagmiddag tussen 13.15 en 14.30 uur is op de Huizingalaan een snelheidscontrole gehouden. Er werden 446 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 26 te hard reden. Er mag daar 50 km/u worden gereden; de hoogst gemeten snelheid is onbekend.

Eindhoven: Inbraak in school
Bij een inbraak in een schoolgebouw aan de Calaislaan is een boormachine weggehaald. Dat gebeurde woensdagavond rond 21.00 uur. Aan de achterkant van het gebouw was een raam vernield.

Helmond: Inbraak in woning
In een woning aan de Pastoor van de Spijkerstraat is donderdagmiddag rond 14.15 uur ingebroken. Daarbij werden een dvd-speler en een telefoon gestolen. De achterdeur van de woning is opengebroken.

Eersel: Jongen gewond bij ongeval
Een jongen van 16 uit Vessem is donderdagochtend rond 7.45 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval. De jongen reed met zijn snorfiets op de Meester van Hasseltweg, en werd ingehaald door een personenauto. Die werd bestuurd door een man van 25 uit Bladel. Op het moment van passeren reed de jongen plotseling naar de andere kant van de weg, waardoor hij werd geraakt door de personenauto. De jongen is met hoofdletsel naar het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg gebracht. De man raakte niet gewond.

Gemert: Man gewond bij aanrijding
Bij een aanrijding op de Peeldijk is rond 11.00 uur een man uit Beers (NO-Brabant) gewond geraakt. Hij bestuurde een personenauto die frontaal op een vrachtwagen reed. Die truck werd bestuurd door een man van 31 uit Asten. Deze raakte niet gewond. De man uit Beers is door de brandweer uit zijn wagen gehaald, en met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Boxmeer gebracht.