Ingezonden persbericht

PERSINFORMATIE

AIR PRODUCTS LANCEERT NEDERLANDSTALIGE WEBSITE
WWW.AIRPRODUCTS.NL IS IN DE LUCHT!

Amsterdam, 9 januari 2003

Air Products Nederland B.V. lanceert haar Nederlandstalige website, www.airproducts.nl. Op deze nieuwe site is alles te vinden over Air Products: van de achtergronden van het bedrijf tot nieuwe producten en diensten die zijn ontwikkeld voor specifieke bedrijfstakken. Alle informatie is toegespitst op de Nederlandse markt.

De website van Air Products Nederland B.V. - herkenbaar aan de typisch Hollandse molen - biedt haar bezoekers handige informatie:
· Links naar producten en diensten die Air Products heeft ontwikkeld voor specifieke bedrijfstakken. Zo is gemakkelijk meer informatie te downloaden over bijvoorbeeld las- en snijprocessen, het invriezen van voedingsmiddelen en overige gastoepassingen.
· Het dichtstbijzijnde Air Products verkooppunt is eenvoudig op te zoeken door het intoetsen van de eigen postcode.
· Via de "Tell me more" button is informatie te vinden over de totale product range; van ballongassen tot de nieuwe 300 bar Integra® cilinder. Voor meer internationaal georiënteerde informatie kan worden doorgeklikt naar www.airproducts.com.

"Het is handig om mensen door te kunnen verwijzen naar www.airproducts.nl, de site is overzichtelijk en informatie is gemakkelijk te vinden. Een website in je eigen taal is een must! De site wordt constant bijgewerkt, zodat altijd de nieuwste informatie beschikbaar is," aldus Bas Buitendijk, Marketing Manager van Air Products Nederland B.V.

Air Products and Chemicals Inc. is de enige internationale onderneming werkzaam zowel op het gebied van industriële gassen als op dat van chemicaliën. Het hoofdkantoor bevindt zich in Pennsylvania (V.S.) en het Europese hoofdkantoor in Surrey, Engeland. Het bedrijf werd ruim 60 jaar geleden opgericht, heeft een jaaromzet van $ 5,7 miljard en is actief in 30 landen met zo'n 18.000 medewerkers. Kernwoorden van Air Products zijn: begrip, integriteit en passie. Voor meer informatie: www.airproducts.nl.