HOGESCHOOL INHOLLAND ROTTERDAM

Thom de Graaf (D66) in zeepkistdebat op Hogeschool INHOLLAND Rotterdam

Persbericht

9 januari 2003

Thom de Graaf (D66) in zeepkistdebat op Hogeschool INHOLLAND Rotterdam

ROTTERDAM - D66-leider Thom de Graaf en Tweede Kamerlid Ursie Lambrechts (D66) komen donderdag 9 januari 2003 naar Hogeschool INHOLLAND Rotterdam om in debat te gaan met studenten van de hogeschool. Het zeepkistdebat met de studenten vindt plaats in het kader van de verkiezingscampagne en de week van het onderwijs van D66. De studenten kunnen de prominenten van D66 met vragen bestoken staande op zogenaamde zeepkisten. Voorafgaand aan het debat houdt Thom de Graaf een politieke speech. Het debat vindt plaats in het Atrium van Hogeschool INHOLLAND Rotterdam op de Posthumalaan 90 van 11.30 tot 12.45 uur.

Met het oog op de komende Tweede Kamerverkiezingen op 22 januari ziet de hogeschool in het debat een goede mogelijkheid om de politiek dichterbij de studenten brengen.
Lijsttrekker Thom de Graaf zal de week van het Onderwijs aangrijpen om zijn eigen schoolcarrière dunnetjes over te doen. Hij vindt dat er in de verkiezingscampagne meer aandacht moet zijn voor scholen en leraren. Naast vragen over het onderwijs kunnen studenten ook algemene vragen stellen.

Het debat staat onder leiding van Maarten Bouwhuis van het Nederlands Debat Instituut en student Communicatie aan Hogeschool INHOLLAND Rotterdam.


---
Noot voor de pers:
De pers is van harte uitgenodigd het debat bij te wonen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Donatello Piras, voorlichter van Hogeschool INHOLLAND Rotterdam, telefoon: 010-439 99 41 / 06-28020176.


08 jan 03 17:46