Partij van de Arbeid

PERSBERICHT

Meer rood op straat in helmond

In januari zijn alle PvdA-politici dag in dag uit in het land. In alle steden en dorpen voeren lokale en provinciale politici samen met de andere PvdA leden campagne. Ze zijn vrijwel dagelijks op straat te vinden. Alle kandidaat Tweede-Kamerleden, Eerste-Kamerleden, Europarlementariërs en vele andere PvdA-ers gaan dagelijks met drie bussen het land in om de campagnes in de steden en dorpen te ondersteunen. Zij bezoeken in 17 dagen minstens 50 steden en gaan met de lokale PvdA-ers de straat op onder de titel "Meer Rood op Straat".

Op vrijdag 10 januari 2003 gaat de verkiezingskaravaan naar Helmond.

De PvdA-ers zullen in drie groepen verschillende locaties in Helmond bezoeken. Aanwezig zijn Klaas de Vries, Nebahat Albayrak, Jan Boelhouwer, Frans Timmermans, Godelieve van Heteren, Luuk Blom en Frits Castricum (Eerste-Kamerlid).

Team A is vanaf 13.30 tot 15.15 uur in gesprek met studenten van Kempel PABO, Deurneseweg 11, en met het winkelende publiek in winkelcentra Rijpelberg en Brouwhuis.

Team B bezoekt van 13.30 tot 15.15 uur het ROC en winkelcentrum De Bus, Nieuwveld 59. Hier delen de PvdA-ers folders uit en gaan zij in gesprek met studenten en voorbijgangers.

Team C is vanaf 13.30 uur in het winkelcentrum Mierlo-Hout, Mahoniehoutstraat. Hier praten de PvdA-ers met winkeliers en het winkelende publiek.

Rond 15.30 uur komen alle drie de teams weer samen in het Elzas Passage Centrum. De PvdA-ers praten met de bezoekers van dit overdekte winkelcentrum. Vervolgens gaan zij in twee groepen uiteen

Team A loopt om 16.15 uur van de markt via de Veestraat, Stadsbrug, Boscotondo naar het bestuurscentrum en de Pathé bioscoop op het Fr. J. van Thielplein. De PvdA-ers peilen de meningen van de bioscoopbezoekers en andere voorbijgangers tot 17.15 uur.

Team B loopt vanaf 16.15 uur van de markt naar het station Helmond-Centraal. Onderweg en op het station praten zij met voorbijgangers en forenzen tot 17.45 uur.