Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 10 januari 2003

Van mobieltjes beroofd

TILBURG - Een 26-jarige Tilburger werd gistermiddag om tien voor zes in de Stationsstraat van zijn mobieltje beroofd. De man liep in de Stationsstraat te bellen toen een nog onbekende dader de telefoon uit zijn hand rukte en daarna hard weg fietste in de richting van de Heuvelstraat.

TILBURG - Aan de Kwaadeindstraat werd gisteravond rond tien uur een 35-jarige man uit Tilburg van zijn mobiele telefoon beroofd. De man reed in zijn auto en wordt door een nog onbekende man gewenkt om te stoppen. Dat doet de Tilburger en in eerste instantie vraagt de onbekende man naar de weg, krijgt een klap op zijn rechter oog en direct hierna wordt de mobiele telefoon van de Tilburger uit zijn handen gegrist. De dader uitte verder nog bedreigingen aan het adres van de Tilburger die zich met zijn auto snel uit de voeten maakt. De waarde van de gestolen telefoon bedraagt 200 euro.

Winkeldief

TILBURG - In een doe-het-zelfzaak aan de Brakman hebben agenten gisteravond om kwart over acht een 39-jarige man uit Breda aangehouden nadat deze betrapt was bij de diefstal van een accuboormachine en een toiletbril ter waarde van samen bijna 190 euro. De Bredanaar werd met een dagvaarding weer in vrijheid gesteld.

Brand in bedrijfspand

OISTERWIJK - In een bedrijfspand aan de Nijverheidsweg brak gisteravond rond negen uur brand uit. Bij de komst van de brandweer en de politie kwam er rook uit een geopende roldeur en kwam er rook uit de dakpanelen. De Oisterwijkse brandweer had de brand snel onder controle. Omtrent de oorzaak van de brand is niets bekend.

Tilburger opgepakt voor mishandeling

TIBURG - Aan de Heuvel hebben agenten vannacht rond de klok van drie uur een 19-jarige Tilburger aangehouden. Hij wordt verdacht van de mishandeling van twee plaatsgenoten (beiden 21 jaar oud). De beide slachtoffers kregen klappen van de man en hij bedreigde hen ook met een mes. De mishandeling werd gepleegd, nadat een van de slachtoffers de verdachte vroeg om normaal te doen toen deze laatste begon te schelden.

Bron: Carel Bouman