Ingezonden persbericht


Persbericht

DesignMatcher.com introduceert GAP-functionaliteit

Den Haag, vrijdag 10 januari 2003 - DesignMatcher.com voegt extra functionaliteit aan de design portal toe.

De GAP geeft het antwoord op de meest gestelde vraag: wat is de designwaarde? Om de bezoeker hulp te bieden bij het bepalen van de (verkoop)prijs introduceert DesignMatcher.com de GAP (gemiddelde adviesprijs). De GAP wordt berekend op basis van vraag en aanbodprijzen, die via de website gegenereerd worden. De GAP wordt getoond tijdens het aanmaken van een advertentie om de bezoeker een indicatie te geven van de huidige marktwaarde van het desbetreffende designmeubel.

DesignMatcher.com biedt met ruim 1.900 items de grootste web-encyclopedie over design. De mooiste en spannendste designmeubels van alle topontwerpers van de 20ste eeuw zijn hierin vertegenwoordigd. Met daarin biografieën, productbeschrijvingen en professionele foto's van meer dan 4.500 designmeubels van ruim 600 ontwerpers. Helemaal gericht op de echte designliefhebber en verzamelaar van vintage design.

"Het matchen van vraag en aanbod is onze kernactiviteit" aldus Rik Krispijn, oprichter van DesignMatcher.com. "De combinatie van designportal en marktplaats is uniek voor internet. De GAP is een belangrijk onderdeel van de ondersteuning en informatievoorziening die wij bezoekers van onze designsite bieden. Wij willen een echte belevenis aanbieden, waarbij vele uitbreidingen mogelijk zijn. Denk daarbij aan het aanbieden van onze content via mobiele apparaten. Gesprekken hierover vinden reeds plaats".

Over DesignMatcher.com
DesignMatcher.com, www.designmatcher.com is een onafhankelijke design portal en marktplaats voor exclusieve designmeubels. Het is een virtueel museum en handelspunt waar designliefhebbers, verzamelaars en handelaren kunnen kopen en verkopen. Vraag en aanbod worden op interactieve wijze bij elkaar gebracht. Het belangrijkste onderdeel van DesignMatcher.com is de 'DesignGallery'. Hierin zijn de mooiste en spannendste designmeubels te vinden van alle topontwerpers van de 20ste eeuw.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Patricio de Boom, Commercieel Directeur, 06 4149 2156, p.de.boom@designmatcher.com Correspondentieadres: Tripstraat 91, 2571 DA Den Haag, info@designmatcher.com Website: www.designmatcher.com

Redactionele trefwoorden:
Design portal, marktplaats, designliefhebbers, meubelbranche, meubels, vraag & aanbod via internet matchen, de grootste design encyclopedie op internet met informatie over alle design klassiekers, 100% design belevenis via DesignMatcher.com.

Suggesties voor rubrieken:
Nieuws over design, interieur design, wonen, lifestyle, trends & links (bookmark service), webgidsen, site-seeing (site bespreking) en internet tips.

Met vriendelijke groeten,
Het DesignMatcher.com team