Gemeente Deventer

KONINGINNEDAG 2003: ORGANISATIE VAN START

De gemeente Deventer en de Deventer Oranje Vereniging zijn gestart met de organisatie van Koninginnedag 2003, die dit jaar voor een deel wordt meegevierd door Koningin Beatrix en haar familie.

De gemeente en de Deventer Oranje Vereniging zijn bijzonder vereerd met het besluit van Hare Majesteit om, naast de gemeente Wijhe, ook Deventer te bezoeken. Beide organisaties zien hierin bovendien een goede mogelijkheid Deventer nationaal en internationaal te presenteren en te promoten. Op korte termijn wordt voor deze feestelijke dag een afzonderlijke organisatie ingericht, met een eigen projectkantoor. Naar verwachting kan dit kantoor in de week van 13 januari operationeel zijn.

Oproep voor ideeën

De gemeente en de Deventer Oranje Vereniging willen proberen te komen tot een feestelijk programma, dat recht doet aan de Deventer samenleving. Beide organisaties hopen ook een programma te kunnen bieden dat in de smaak zal vallen bij Hare Majesteit, de vele duizenden bezoekers en de vele honderdduizenden televisiekijkers. Op korte termijn willen beide organisaties komen tot een basisplan. Hiervoor zijn bouwstenen nodig.

De gemeente en de Deventer Oranje Vereniging vragen de inwoners dan ook ideeën en suggesties te doen voor een kwalitatief en feestelijk programma. U kunt uw idee tot 20 januari schriftelijk of per e-mail kenbaar maken.

Het adres is: Koninginnedag 2003, Postbus 6300, 7401 JH Deventer, e-mail:
vvv.hanzedeventer@home.nl

De organisatie kan vooraf uiteraard geen garantie geven dat alle ideeën uitvoerbaar zijn.